Melyik teát adjátok másfél hónapos babátoknak 2 etetés között?
Figyelt kérdés
sokszor már másfél óra múlva ordít megint hogy éhes pedig mindig 100 felett szopizik és olyankor nem lehet megnyugtatni.Melyiket szabad neki adni mikor már nem bírja kivárni az idejét?2011. márc. 3. 09:55
1/6 anonim válasza:
ha szopizik nyugodtan ehet tejcit is másfél óránként de lehet, hogy fáj a pocakja, mert kb 1 óra mire az emésztés rendesen beindul mi hasfájósak voltunk. én a mecsek baby-t adtam neki nagyon gyengén csak néhány másodpercre hagytam benne a filtert. azt adhatod neki ha elfogadja.
2/6 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, néhe fél óra múlva éhes a csöppöm, de Én nem adok Neki semmit, inkább többet teszem cicire hogy ezáltal serkentsem a tejtermelésemet. nem mondom hogy egyszerű, mert néha így enni nincs időm.
3/6 A kérdező kommentje:
Fáj neki néha a hasa és félek így hogy napjában 8-szor eszik és mindíg 100felett hogy mégjobban fog neki fájni ha sokat eszik.Köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 3. 10:03
4/6 anonim válasza:
szerintem, ha gyakrabban enne, akkor egyszerre kevesebb mennyiséggel is jóllakna, így kevésbé fájna a hasa. de min.1órát ki kell várni, hogy az amésztetlen tej ne keveredjen az emésztettel. másfél óránként nyugodtan mellre teheted.
teát, egyebet nem adnék ilyen picinek, nem teszel jót vele.
5/6 anonim válasza:
6 hetes... Lehet, hogy épp fejlődési ugrás van. Én nem adnék neki semmimást, csak szoptatnám. Nyugodtan megeheted, ha éhes, nem kell várni órákat, "átvágni" teával... ezek csak a tejtermelést fogják negatívan befolyásolni, főleg így az első hetekben, míg a tejtermelés nincs "beállva". Arra figyelj, hogy ha 2 órán belül kerül mellre a pici, mindig arratedd,amiből előzőleg szopizott, tehát az "üresebbre". Így nem csupán a vizesebb, hígabb elsőtejet fogja kapni, hanem a zsírosabb hátsóig is eljut, ezzel kiküszöbölhető a pocakfájás.
6/6 anonim válasza:
Nehogy adj neki teát, azzal csökkentenéd a tejtermelésed. Szoptasd igény szerint, ha ő másfél óránként akar enni hát egyen. Én ezzel soha nem foglalkoztam, volt, h fél óránként evett,de azért ezzel óvatosan.Ha már 1-másfél óra eltelt nyugodtan szoptasd meg. Én a nyári nagy melegben sem teáztattam, inkább szopizott. Ha már most elkezded táztatni, akkor annak az lesz a vége , h 3-4 hónaposan már tápszeres lesz mert nem lesz elég a tejed.az anyatejnél pedig nincs jobb és most az a dolgod h amikor ő jelezz te ugorj és teljesítsd a kívánságát, ilyenkor az anya igényei nem számítanak csak a kicsié. Kitartást és sokáig tartó szoptatást kívánok!13 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!