3 hós kisfiam a hajnali etetés után bealszik, majd egy másfél óra múlva arra kelek, hogy nyújtózkodik és nyögdécsel az ágyában, vajon miért csinája ezt?
Szia!
ezt akar en is irhattam volna, szorul-szora igy van nalunk is! Hajnalban kajcsizik (tapszeres) elalszik, majd egy fel ora/ora mulva elkezd nyujtozkodni, es egyik oldalrol-masikra forgatja a fejet, de olyan erovel, hogy hihetetlen, hogy nem ebred fel, nagyon nyugtalan, en sem tudom mi lehet az oka. azt olvastam valahol, hogy amikor van egy fejlodesi ugras, (ujat tanul stb), azt nehez feldolgoznia es talan attol ilyen nyugtalan.
de en is varom a valaszokat, hatha valaki okosabbat tud!
Szia!
Igen, az én lányom is csinál ilyet! van hogy hajnali 3-kor erre ébredek. Szuszizik, nyögdécsel, nyujtózik, majd visszaalszik. Mi úgy hívjuk ezt hogy "kucogás". Van hogy egy órát is eltart, én ilyenkor persze nem tudok aludni, mert azt várom hogy mikor ébred és sír. Reggel 6-7 között is hasonlót csinál, ekkor már ébredezik.
Sziasztok! az én fiam akkor csinálja ezt, ha még van odabenn büfi! próbáljátok ki, hogy ilyenkor felveszitek és előre-hátra döntitek finoman!
én is csodálkoztam a viselkedésén, míg rá nem jöttem, ez a baj :)
ja és úgy tudtok még erről megbizonyosodni, ha nagyon finoman az ujjbegyetekkel megütögetitek a pocak felső részét. ha dobozosan "szól", ott a büfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!