Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adnátok babátoknak...

Mikor adnátok babátoknak hasfájásra valami szert?

Figyelt kérdés
Kisfiam 17napos. Csak anyatejet kap. Naponta kb 6x kakil. Viszont azt vettem észre, hogy sokszor cicizés közben is és alvás közben is is erölködik, bevörösödik a feje, összehúzza magát. Olyankor sokszor jön kaki vagy csak puki. Nem sír csak morog. Érdemes adni neki Infacolt vagy valamit vagy inkább csak ha majd sír?
2012. ápr. 5. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nem hasfájás. Csak emészt a drága. a napi 6x-i kaki teljesen normális anyatejes babnál.

Hasfájásra akkor kell gyanakodni, ha órákig vigasztalhatatlanul üvölt.

2012. ápr. 5. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Elsönek igazat adok.

Minden egyes msterséges dolog elött gondold végig kell-e?

Èn is csak akkor adtam volna ha napokon keresztül sír mindig, láttam ilyen kisbabát, ott egyértelmü volt a hasfájás. lányomnak is volt néha hasfájása, de nem volt vészes, nem sírt töle csak néha éreztem fáj egy kicsit.

2012. ápr. 5. 14:44
 3/6 Kerria ***** válasza:

14 naposan kezdtük el Infacol cseppekkel, akkor jelentkezett a hasfájása, és nem morgott, nem sírt, hanem szó szerint ordított.

SAB simplex cseppeket adott sógornőm a fiainak, hasonló tünetekkel, szintén ilyen korán (2-3 hetesen) Ez egy kicsit enyhébb szer-állítólag!

2012. ápr. 5. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Hú, hát lányomnál de jó is lett volna csak egy kis morgás...de ő is üvöltött, kegyetlenül több órán át! Na akkor adtam neki mindenféle csodaszert, amik amúgy nem értek általában semmit.

Egy kis morgásra nem adnék semmit, hiszen ekkor csak egy kicsit erőlködik, de ez természetes.

2012. ápr. 5. 15:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Én is így gondoltam, csak nem akartam hogy szenvedjen a fiam.
2012. ápr. 5. 18:09
 6/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, csak abban az esetben adjál neki bármiféle gyógyszert is, ha vigasztalhatatlanul sír, vagyis helyesbítve ordít! Ebben az esetben én is az infacolt tudnám javasolni
2012. ápr. 19. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!