Mi a véleményetek MARTINA névről? Tudtok ajánlani szép nevet, ami M betűvel kezdődik?
A Martina név nekem is tetszik! És nem is gyakori, viszont annyira nem extra se hogy problémája lehetne belőle hogy nem értik esetleg.
Az én lányom Miléna lett volna (de fiú lett). Médea is nagyon tetszik. Molli, Milla ezek is aranyosak de mondjuk nem tudom ez felnőtt nőnek mennyire jó név...de talán nem annyira.
Köszönöm szépen a tippeket! Nemsokára szülni fogok,és nehezen döntöm el a neveket! :D
36hkm
3-asnak: szerintem a Martina névben nincs semmi extra (extrém), egyáltalán nem olyan nagy ritkaság. Teljesen ismert és elfogadott név, még ha nem is hívnak így minden 2. lányt.
Milla, Médea, Menta, Mínea, Moira, Marcella tetszenek az M betűsek közül. (ami nem tetszik: Mária, Mónika, Mirjam, Maja, Magdolna, Mercédesz, Miranda)
Molli is tetszik, de csak kutyanévnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!