Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a Georgina névről?

Mit gondoltok a Georgina névről?

Figyelt kérdés
Az ihlető Szabó Magda Abigél című regénye, már tizenévesen ez a név tetszett, most pedig hogy kislányunk lesz, én nagyon szeretném ha ez lenne a neve, de eddig sokan "lehordtak" a családból, hogy milyen név. Ti mit gondoltok? Persze a végén úgyi saz dönt mi mit választunk, de azért érdekelne. :) (Ja, és a vezetéknév is rövid, egyszerű, szerintem ahhoz is menne.)

2012. márc. 2. 20:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
2012. márc. 2. 20:23
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nagyon szép és nem tucat mégsem túl idegen vagy túl extrém. Szóval bejön. Becézve pl gigi vagy gina is tetszik
2012. márc. 2. 20:42
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Ha a vezetéknévhez is passzol, szerintem nagyon jó! A másik meg nem a család neveli fel, szüli meg a gyermeked, így persze adjanak tippet, véleményt a névvel kapcsolatban, de ez a te,ti döntésetek a kedveseddel!
2012. márc. 2. 21:02
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is az Abigél főszereplője ugrik be mindig erről a névről. Nekem nagyon tetszik. Gyerekként lehet aranyosan becézni, hogy ne legyen olyan hosszú kimondani, később tiniként, felnőttként is komoly, de mégsem régimódi.
2012. márc. 2. 21:45
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

Részemről imádom!

Remek választás!

2012. márc. 2. 22:12
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
Nekem annyira nem jön be. De a Ti gyereketek. :)
2012. márc. 2. 23:23
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
őszinte leszek. nekünk is listás volt, és én is a regény miatt szerettem meg, de több helyről hallottam, hogy a Dzsesszika kategóriába tartozik, becézése mindenhol dzsvel van és a kisebbségnél gyakori. így lemondtam róla.
2012. márc. 3. 00:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszik, de csak ha g-vel lesz becézve, Gina stb. és nem Dzsina, az úgy szerintem gáz, lehet hogy úgy sem csúnya, de nem tudok elvonatkoztatni attól, milyen körökben van ez a külföldies kiejtés.
2012. márc. 3. 08:05
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, őszintén szólva arra számítottam, hogy nem lesz túl népszerű, de örülök, hogy többeknek tetszik. :) Semmi esetre sem becézném Dzsinának, ez nekem sem tetszik, Gina lenne g-vel. :)
2012. márc. 3. 09:31
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
nagyon ronda
2012. márc. 3. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!