Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a Georgina névről?

Mit gondoltok a Georgina névről?

Figyelt kérdés
Az ihlető Szabó Magda Abigél című regénye, már tizenévesen ez a név tetszett, most pedig hogy kislányunk lesz, én nagyon szeretném ha ez lenne a neve, de eddig sokan "lehordtak" a családból, hogy milyen név. Ti mit gondoltok? Persze a végén úgyi saz dönt mi mit választunk, de azért érdekelne. :) (Ja, és a vezetéknév is rövid, egyszerű, szerintem ahhoz is menne.)

2012. márc. 2. 20:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nem tetszett, de volt itt egy kérdés és ahhoz a vezetéknévhez nagyon passzolt, újragondoltam.

Szerintem épp azért klassz, mert maga a név "klasszikus", mégis a Gina becenév nagyon is modern. Nekem nem Dzsesszika kategória egyáltalán. Szerintem nem fognátok mellé vele:-)

2012. márc. 3. 14:47
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Engem is így hívnak és nem tartozom a kisebbséghez! Egyébként gyermekkoromban nem túlságosan szerettem a nevemet, de ahogy nőttem elkezdtem megszeretni. És ma már imádom, hogy nagyon sokféleképpen becéznek.
2012. márc. 3. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Senki nem mondta, hogy akit így hívnak a kisebbséghez tartozik. Csak hogy mostanában ott gyakori...
2012. márc. 6. 07:34
 14/15 Mary_Poppins ***** válasza:
100%

Szép, klasszikus, elegáns név, van egy kis régimódi bája, de ezt jó értelemben mondom, ez nálam mindig pozitív.

Nem túl kacifántos vagy szokatlan, de nem is hallja minden nap az ember.

Gyönyörű kislánynak is, és felnőtt nőnek is.

Tökéletes név!

(Mr D'Arcy húgának a neve Georgiana Jane Austin regényében, plusz az Abigél, rossz nem lehet!!!)

2012. márc. 15. 12:11
 15/15 anonim válasza:
Engem is Georginának hívnak, becézni bedig Ginának szoktak g-vel , már kiskoromban is kiköveteltem hogy Dzs hanem G
2012. aug. 21. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!