165 cm. Vagyok, és 67kg. voltam mikor teherbe estem. Most 15 hetes vagyok és 74 kg. Ez nagyon sok hízás? És mit gondoltok a 9 hónap végére mennyi leszek? (amúgy hízékony vagyok sajna)
Szerintem kicsit figyelj oda mit eszel és mikor, akkor talán kevesebbet fogsz hízni. 15 hetesen szerintem picit sok ez a hízás. Ha így folytatod simán fel szedsz a terhesség végére akár 20 kilót... Mert a hízás még csak most fog beindulni. :(
Próbálj kevesebb szénhidrátot enni, sok fehérjét és zöldséget, édesség helyett meg gyümölcsöt! :)
Tudom, könnyű mondani, amikor az ember lánya tortát meg minden féle más hízlaló kajákat kíván... :(
szia
én is hízékony vagyok de ez szerintem is sok.
az elsövel is így kezdtem mint te 20 kilót híztam de 15-ik héten csak 1 plussz kilóm volt. szerintem ezek után jön fel a legtöbb, föleg az 5-6-ik hónapban híztam hirtelen.
most a másodikkal is így kezdtem, de lassabban hízok.
ez kicsit sok így az elején, figyelj oda.
Én 160cm vok, 56 kg val kezdtem 78 al mentem szülni. Sokat híztam, de a 12 hétig csak 2 kgot.
Szóval a végén ugranak fel a plusz kg ok. Ezért vigyázz.
Mar a kezdo sulyod is sok volt, nagyon figyelj oda, hogy milyen minosegu eteleket eszel es mennyit.
Egyebkent en pl a terhesseg elejen hiztam, a vegen mar csak keveset.
Olvass utana a norbi dietanak
Ne bantodj meg, de sok.
Nem voltal sovany akkor sem, amikor teherbe estel, kover sem voltal, de teljesen normal sulyod volt.
Igazabol az elso trimeszterben hiznod sem kellett volna, vagy max 1-2 kilot, meg most, 15 hetesen sem kellene 2-3 kilonal tobbnek fent lennie.
En az elso terhessegemnel voltam igy, mint te, annyi, hogy en 178 cm-hez inditottam 65 kilorol es mar az elejetol ettem jobban, gyorsan hiztam, 25 kg lett a vegere! Nem volt kenyelmes, nagyon nem, szoval kezdj el odafigyelni es te meg jobb lehetsz.
A masodik terhesseg alatt normalisan ettem, 178 cm-hez indultam 63 kg-mal es 74 kg-mal mentem szulni. A 20. hetre jott fel 2 kg, a 16. hetig semmi, pedig tenyleg normalisan etkeztem, ahogyan addig is.
Tapasztalatbol mondom: utobbi volt a kenyelmesebb es egeszsegesebb, vegig fitt voltam, jol ereztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!