Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek az Imola...

Mi a véleményetek az Imola névről?

Figyelt kérdés
Eddig bármilyen nevet találtam, anyám mindig belekötött. Legutóbbit effektíve lecigányozta. :( Szerintetek az Imola név milyen? Egy félvér (félig kínai, félig magyar) kislány neve lenne.

2012. júl. 2. 11:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik.Valamiért egyáltalán nem jön be ez a név.Nekem a kedvenc félvér nevem a Nedda.Szerintem gyönyörű név,kislányomat is így fogják hívni.
2012. júl. 2. 11:19
 2/22 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik a Nedda, de kínaiul azt jelenti, hogy "állandóan üthető", szóval annyira nem szerencsés. :(
2012. júl. 2. 11:21
 3/22 anonim ***** válasza:

Az Imola név nekem teljesen közömbös. Tetszik, de nem adnám a lányomnak.

DE! ahogy megemlítetted, hogy félig kínai-félig magyar kislány neve lesz, úgy éreztem, hogy igen, ez a lehető legjobb név neki :) Nagyon illene szerintem egy félvér kiscsajszihoz. Gratulálok :)

2012. júl. 2. 11:26
 4/22 anonim ***** válasza:
9%

Hááát... nekem egyik se tetszik amit mondtatok :)

Érdemes megfontolni a nevet mert jól kicsesztek szegény gyerekkel.

Olyan hihetetlen lány nevek vannak, amiktől rosszul vagyok: Zsülike, Dzsesszika, Merci.... úhhh :D

Persze ízlések és pofonok, de attól mert nem teljesen magyar a kislány még kaphat gyönyörű magyar nevet.

Mondjuk Én régimódi vagyok ebből a szempontból. Nekem ha lányom lett volna akkor Réka vagy Laura....de fiam lesz, így Máté :)

26hkm

5/22 anonim ***** válasza:
2 Imolát ismerek, mindkettő román, magyart nem ismerek. Nekem amúgy öreg nénis hangzása van, de ha neked tetszik, akkor hajrá - úgyis valamilyen becenéven fogjátok hívni szerintem, nem fogjátok Imolázni.
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik az Imola név. Mindig is titokzatosnak, érdekesnek, különlegesnek tartottam.
2012. júl. 2. 11:30
 7/22 A kérdező kommentje:

A férjem Molának akarja hívni, én meg Mócázni fogom, ha tényleg ez lesz a neve. Már pedig valószínű, mert már nem akarom megváltoztatni (eddig kb háromszor változott). Az Imola amúgy is nehezen kiejthető a kínainak, mert i-vel kezdődik, és nincsenek hozzászokva (pl e-mail-t sem tudják mondani, helyette "elektromos levél"-nek mondják).

Köszönöm az eddigi válaszokat! Mondjatok még! Csak sértőt ne, amúgy is hormonháború van bennem, nem hiányzik egy sírás! :D

2012. júl. 2. 11:32
 8/22 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem szép név. És mondok valamit: nem lesz egyetlen olyan lánynév sem, ami neked is tetszik és az összes kommentelő vadidegen nőnek is. Ezt a kilátást akár el is felejtheted. Miért is kellene, hogy vadidegen anyukáknak tetsszen a te gyereked neve?

Én azt a nevet adnám a lányomnak, ami nekem és a férjemnek tetszik. Mert egyik anyuka szerint az Imola ronda, másik szerint az első által ajánlott Nedda, én meg a Rékát nem adnám akkor sem, ha fizetnének érte. Én ajánlanám a Hannát, de majd jön mindjárt egy 4. anyuka, ai utákja a Hannát, és ajánlja neked inkább a Csengét. Aztán egy 5. aki meg a Csengét tucatnak tartja, és azt kérdezi, miért nem lesz a lányod inkább Vanda? Aztán egy 6. anyuka a Vandát lerondázza és azt írja, az ő gyereke sosem lenne Vanda...

no ennek van értelme szerinted? Szerintem nincs. Pedig így lesz. Inkább adj nevet a gyermekednek TE, az idegen anyukák meg adjanak a saját lányuknak nevet. Szerintem.

2012. júl. 2. 11:32
 9/22 anonim ***** válasza:
29%
Nekem nem tetszik.Teljesen ellenségesnek tűnik.
2012. júl. 2. 11:43
 10/22 anonim ***** válasza:
Unokatestvérem kislánya Imola. Mollinak szólítják! A család már megszokta, szerintem szép és különleges név!! Boldog babavárást!
2012. júl. 2. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!