Ti mikor mit vettetek/vesztek meg a baba érkezése előtt (után)?
Ha tudtok valami hasznos tippet mire érdemes odafigyelni az egyes dolgok megvásárlásakor az is érdekel!
Első babás 15 hkm
Üzenetben kaptam egy ilyen választ, bocsi mindenkinek, de ez hasonlít a legjobban az elképzeléseimhez. Ezért is másolom ide be:
Szia ... vagyok három gyermekem van 3,6 évesek és 5 hónapos.Ami a legfontosabb h ne légy babonás és 6 honaposan legyen meg a lényeg mert bármikor befektethetnek.A kiságy berendezve fejvédő matrac légzésfigyelő.Pelenkázó nekünk a kiságyon van állandóan és igy kevés helyet foglal szekrény a ruciknak rucik kb 10 body 10 rugi 56-62 méretű.kiskád.törölköző.babahordoző.babakocsi.mellszívó.szoptatós melltartó.Neked betét.hálóingek eldobható bugyik.És legyél összepakolva külön te meg a baba cucc.pelenka popsitörlő.sok minden kell irj listát és pakolj a szerint.Minden jót neked,
10-es vagyok
Ezzel nem feltétlenül értek egyet, mert bármikor befektethetnek, de az is lehet, hogy egyáltalán nem fognak. Ha nincs baj, akkor nem fognak, baj meg bármikor lehet.
Nekem 2 gyerekem van, most várom a harmadikat.
A 16. héttől vásárolgattam/szedegettem elő azokat a cuccokat, amik kellenek. Babakocsit megvettük a 16. héten, mert akkor találtam nagyon jó áron. Érdemes listát írni és az akciókat figyelni. A nagyobb dolgokat én is hamar megvettem, mert nagy pocakkal azokkal már nem akartam foglalkozni,. Cumisüveg, ruhácskák és azok a dolgok, amik nemhez kötöttek - pl. egy lányos/fiús ágynemű - azokat a vége felé, addig is az akciókat néztem, mert az mindig van. Így a pénztárcát sem terheli meg, ha havonta költessz ezekre.
Most 22 hetes vagyok, előszedtem a fiaim kinőtt ruháit és elkezdtem méret szerit szétszedni. Aztán ha kiderül a neme akkor nem szerint is. :) Elvileg lány lesz, de még várok egy uh-t.
Kedves 10. válaszoló 2. válasz
Nem azt mondom, hogy nem lesznek nézeteltérések az egyes válaszok/válaszolók között. De igen ilyen válaszokat szívesebben olvasok, hisz ilyenekre gondoltam :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!