Házasság még a baba érkezése előtt. Csak mi+a tanuk lesznek ott. Miben esküdjünk? -főleg én-nem szeretnénk sokat költeni rá. Ti miben esküdtetek? (menyasszonyi ruhát kérném ne írjatok)
Attol is fugg, hogy miben erzed jol magad ilyenkor.
En alapvetoen vekony vagyok, szeretek csinosan oltozkodni, de az elso terhessegem alatt nagyon sokat hiztam. 32 hetesen hazasodtunk ossze, polgari volt, csak a csalad (30 ember plusz gyerekek). Mivel otromban nagynak ereztem magam, igy nem ruhat vettem fel, mert abban hordo voltam.
Vettem egy alkalmi szovet kismamanacit, feher spagettipantos felsot (gyongyokbol volt a pant, nem kismamafelso volt, de tunika fazon, igy jol allt), hozza egy feher bolerot es feher cipot huztam. Szerintem igy a leheto legtobbet tettem meg az ugy erdekeben.
A 2. terhessegem alatt csinos maradtam, nem hiztam sokat, sokszor szoknyaban, ruhaban jartam, szoval tuti, hogy valamilyen csinos feher ruhat kerestem volna, ha ekkor hazasodtunk volna ossze, akar alakot kihangsulyozot, mert nagyon buszke voltam a pocakomra.
Szoval ezer lehetoseg van, toled fugg, hogy jelenleg milyen a stilusod.
Nem kell sok penzt kiadnod erte, nezz korul sima uzletekben, butikokban, nagyon sok olyan ruha, tunika, felso van most divatban, ami terhesen is hordhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!