Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házasság még a baba érkezése...

Házasság még a baba érkezése előtt. Csak mi+a tanuk lesznek ott. Miben esküdjünk? -főleg én-nem szeretnénk sokat költeni rá. Ti miben esküdtetek? (menyasszonyi ruhát kérném ne írjatok)

Figyelt kérdés
Kb. 8 hó-os leszek akkor.Szeptember-októberre esik.
2010. júl. 3. 08:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Csak a polgm-i hivatalban lesz.
2010. júl. 3. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy csinos kismamaruha, nadrágkosztüm tökéletes lesz! Csupán polgári esküvőre fölösleges is lenne a menyasszonyi ruha.
2010. júl. 3. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
2010. júl. 3. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Attol is fugg, hogy miben erzed jol magad ilyenkor.

En alapvetoen vekony vagyok, szeretek csinosan oltozkodni, de az elso terhessegem alatt nagyon sokat hiztam. 32 hetesen hazasodtunk ossze, polgari volt, csak a csalad (30 ember plusz gyerekek). Mivel otromban nagynak ereztem magam, igy nem ruhat vettem fel, mert abban hordo voltam.

Vettem egy alkalmi szovet kismamanacit, feher spagettipantos felsot (gyongyokbol volt a pant, nem kismamafelso volt, de tunika fazon, igy jol allt), hozza egy feher bolerot es feher cipot huztam. Szerintem igy a leheto legtobbet tettem meg az ugy erdekeben.

A 2. terhessegem alatt csinos maradtam, nem hiztam sokat, sokszor szoknyaban, ruhaban jartam, szoval tuti, hogy valamilyen csinos feher ruhat kerestem volna, ha ekkor hazasodtunk volna ossze, akar alakot kihangsulyozot, mert nagyon buszke voltam a pocakomra.

Szoval ezer lehetoseg van, toled fugg, hogy jelenleg milyen a stilusod.

Nem kell sok penzt kiadnod erte, nezz korul sima uzletekben, butikokban, nagyon sok olyan ruha, tunika, felso van most divatban, ami terhesen is hordhato.

2010. júl. 3. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, nekünk is most volt a polgári esküvőnk, 8 hós pocakosan, csak két tanúval. Rajtam hosszú, fekete alkalmi kismamaszoknya volt (nem erre az alkalomra vettem, hanem még régebben) és fehér blúz. Páromon öltöny. Mi se csináltunk nagy felhajtást, mondjuk nekünk lesz templomi plusz lagzi pár hónappal a baba születése után.
2010. júl. 3. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 7 hónapos terhes voltam,februárban volt az esküvőnk.Csak a 2 tanú volt ott(a vacsorán már a szülők is,meglepetés volt a számukra az esküvő ténye is,azt hitték szimpla vacsorára hivatalosak.)Megbeszéltük,hogy mindenkin farmernadrág+fehér felső lesz(a férjemen és a 2 tanún fehér ing volt,rajtam egy dupla(selyem-tüll) fazonú fehér kismama felső.
2010. júl. 3. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Én az esküvőnkön 36 hetes voltam. Szerettem volna, hogy legyen olyan igazi esküvős képünk, amit később a gyerekeknek meg tudunk majd mutatni, ezért varrattam egy nagyon szép hosszú törtfehér menyasszonyi ruhát, 30.000-ből jött ki, de ha olcsóbb anyagot vettem volna, 20.000 Ft is elég lett volna. Szerintem jobban megérte, mint a kölcsönzés. Eleinte venni akartam egy sima elegáns fehér kismamaruhát, körbejártam az összes boltot és néztem neten is, de nem találtam megfelelőt. Esetleg a Christina Moda internetes oldalát nézd meg, onnan is lehet rendelni egész jó alkalmi kismamaruhákat, szerintem nem is drága. A férjem egyszerű szürke öltönyt viselt.
2010. júl. 3. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!