Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire változott meg a...

Mennyire változott meg a párkapcsolatotok a baba érkezése után?

Figyelt kérdés
Sajnos a közvetlen közelemben egyre többen mennek szét a baba jövetele után. Kezdek megijedni. Nem sok pozitív történet áll előttünk :-(
2010. nov. 5. 20:40
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem jó témakörben tettem fel a kérdésem, bocsánat. Remélem azért kapok választ.
2010. nov. 5. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb lett. Nem mondom, vannak súrlódások és nézeteltérések, de nem több mint előtte. :) A párom úgy van vele, hogy gyereknevelésben én vagyok a főnök, enyém a felelősség is. Persze azért közösen neveljük, csak alapvető dolgokban én határozom meg, hogy hogy legyen, mivel én vagyok az anyukája, én ismerem, én vagyok vele a nap 24 órájában. A kettőnk közti kapcsolat sem változott sokat. Igaz, hogy kevesebbet tudunk romantikázni, de megoldjuk. A háztartás miatt voltak vitáink, mert nekem a gyerek volt az első, magasról tettem rá, hogy az első hónapokban semmit nem tudtam csinálni (főzés, takarítás), de rájött, hogy neki is segíteni kell. :) Szépen lassan kialakult a napi rutin, a munkamegosztás és sikerült megtalálni a harmóniát. Persze sokat kellett beszélgetni hozzá ami gyakran vitába torkollott. Szerintem ha őszintén elmondjátok egymásnak, hogy mit vártok el a másiktól, akkor nem érhet meglepetés. Meg kell tanulni alkalmazkodni, mert nemcsak egy gyerek született, hanem egy család!!!

Sok boldogságot nektek!!!

2010. nov. 5. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem semmiben. Igaz,hogy nem kényeztettem el,nem vettem fel állandóan,ha sírt,és két hós kora körül már leszoktattam az éjjeli evésről. Volt időm a háztartással,és este a párommal is beszélgetni,foglalkozni,együtt játszani a kicsivel.
2010. nov. 5. 20:48
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ.:)

Igen én is attól félek, hogy az apróságok miatt lesznek a problémák. Eddig nem nagyon segített. Ő sajnos nem az típus aki magától is rájönne.

2010. nov. 5. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:

S férjem eddíg sem nagyon segített,most sem.Igaz ö dolgozik reggeltöl estig.Ha valami kell szólok megcsinálja,de magától nem igazán......

Ha haza jön 10 perc a gyereké,aztán jön a net.....Most is itt ülne,csak ki ment wc re. :(

amúgy nálunk nem lett sem jobb,sem rosszabb.Persze azt nem lehet elmondani,milyen érzés szülönek lenni.CSodálatos.Semmiért sem adnám a gyermekeimet.2,5 és 7 hónaposak.Nagyon sok örömet okoznak.A házas élet eléggé lecsökkent.Valahogy semmi kedvem hzzá.Nagyon fáradt vagyok,a fiam minden éjjel 4x 5x ébred a foga miatt.Na meg a párom traviana... :(

2010. nov. 5. 21:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, az én párom ugyan ilyen:):( De ezek szerint meg lehet oldani. De azt sem szeretném, hogy más felé kacsingasson. (bár tudom, hogy nem ilyen)
2010. nov. 5. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:

az én párom is ilyen sajnos. jó ember, de valahogy a rosszat hozta ki belőle a megnövekedett felelősség és az állandó fáradtság (valamint a hirtelen nagyon rosszra forduló anyagiak).

A miénk 11 éves kapcsolat, mindig mindenben egymás mellett álltunk, és nagyszerű szövetség működött köztünk... de hiába próbáltunk szántszándékkal odafigyelni a kapcsolatunkra, mégis elromlott valami végérvényesen.

meg is csalt.

Azóta (is) sokat beszélgetünk mindezekről és a teendőkről és tenni is próbálunk, menteni ami menthetőt ha még lehet, szeretnénk még egy esélyt adni magunknak, de nem tudom mi lesz.

25 hós a lányunk és 8 hós a fiunk.

2010. nov. 5. 22:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom kedves utolsó. Én nem is tudom hogy mit tennék a helyedben. Már nem csak ti vagytok a gyerekek is, nyilván az ő érdekeit fogjátok szem előtt tartani, de nem szabad szerintem magatokat sem teljesen a háttérbe szorítani. Remélem rendeződni fognak a dolgaitok.
2010. nov. 6. 10:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi még előtte állunk, de bízom a kapcsolatunk erejében és magunkban, hogy nem lesz gond.
2012. júl. 1. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!