Milyen szinten változott meg a párkapcsolatotok az első baba születése után? Párotok ha megváltozott, miben lett más? (Gondolok itt arra, hogy többet segített, mint korábban a terhesség alatt? . Stb. )
negatív irányba....nem nagyon segített. ráadásul terhesség alatti gondok miatt éretlen idegrendszerrel született a babám, és nagyon sok teskontaktsra volt szüksége, éjjel sokat ébreedt, együtt aludtunk ,nappal is sokáig nagyon nyűgös, sírós volt. elláttam a házimunkát + a a kicsit 100%-ban szinte, mert segítség nincs, de rá már nem jutott idő. na meg mivel ő ezt úgy látta,hogy elkényeztetem, haw lett is vlna energiám rá, akkor se volt meg az a hangulat már. mára már rendbe jöttek a dolgok a kislényommal, nemsoká 3 éves, de sajnos a mi kapcsolatunkat nagyon megrontotta, hogy azt hallgattam hogy elkapatom, rosszul csinálom stb.
nagyon szomorú dolog, mert már 10 éve együtt vagyunk és nagy szerelem volt. (amíg a kislnyom meg nem született).
Baba: Először sokat segített, aztán kevesebbet a babázásban.
Házimunkában baba előtt, amíg dolgoztam, ő is segített, azóta nem jellemző..
Kapcsolatunk változó. Van, hogy rettenetes, van hogy jó. Ő egyszer azt mondta, nem hullámvölgyek vannak, hanem ez egy mélyföld. Azóta is cseng a fülemben a mondat. Aztán párszor elmentünk templomba, kicsit jobb lett. Aztán megint közepes. Most átlagosan jó. Nálunk is jön ezzel az elkényeztetem a gyereket dologgal, pedig mindig külön aludt a babánk.
Szexuálisan én mindig mindent próbáltam megadni. Terhesség előtt nagyon jó volt a szex, közben siralmas (minőségileg, nem mennyiségileg), aztán lassan javult, de a 4 kilós gyerek megszülése eléggé megviselt engem... tehán én annyira nem élvezem, mint korábban, de a mennyiséget igyekszem tartani.
hát én terhesség alatt sem kaptam sok segítséget, egyik oldalról sem: sem párom, sem anyósoméktól, sem a szüleimtől.
terhesség alatt a páromnál és szüleinél laktam de nem bírtam sokáig( velem együtt egy háztartásban 9 laktunk) gondolhatod.
A párom egy vizsgálatra sem kísért el.ritkán láttam a szüleim.nem tudtam normálisan felkészülni az anyaságra mert váratlanul betoppant a baba :)
nem bánom, de a párommal megromlott a viszonyunk: elmúlt a szerelem, ma már csak a szeretet van jelen, és nem kívánom a szexet sem vele sem mással(vagyis nem fantáziálok hogy mással szexelnék).Szeretem és ha nem lenne velünk hiányozna,de nem kívánom.Valószínűleg az első baba "miatt": nem akarok egyáltalán több babát,nem akarok teherbe esni: szoptatok és fogamzásgátlót nem szedek mert kb. 10 ezer forintba kerülne a tabletta és ha megjön dobhatok ki újabb összeget egy másik tablettáért.Nekem a fiam mindennél fontosabb.Adok magamra,de nem akarok senkinek sem tetszeni.
A párommal meg folyton vitázunk, hol a hozzátáplálásban, hol a nevelésben.nem tudunk közös nevezőre jutni, én nem engedek, de ő sem.
Ráadásul a családi körülményeink sem egyformák így ebből is adódnak viták.
Nem tudom mi lesz, mert én tényleg nem tudok ellazulni vagy kikapcsolni hogy szeretkezni tudjunk.
Nem sokat változott. Igaz a baba miatt kevesebb időnk van egymásra, de ezt pótolja a sok élmény amit a baba fejlődése ad.
A sex nálunk is ritkább lett, viszont mindig van orgazmusom, akármilyen fáradt vagyok:) Régen korántsem így volt.
Sokat segít a párom, de ő amúgy is házias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!