Ha terhesség előtt bulizós voltál, akkor elmentél a baba születése után 2-3hónappal szórakozóhelyre a picit másra hagyva?
Nem. Én 2 éve nem voltam sehol (semmi szórakozóhelyen) de nem is vágyok rá. Már nem érdekel a szórakozás. Jobban szeretek a kisfiammal elmenni ide-oda.
De ha te vágysz,akkor nyugodtan menj el,ha megteheted.
Nem, nem is tudtam volna, mivel 6 hónapos koráig éjjel is szopott, 3 hónapos koráig kétszer is. Mire bárhová odaértem volna, indulhattam volna haza, így nem volt értelme.
Egy éves volt, amikor először mentem barátnőkkel szórakozni, de igazából vagy 3 nap volt, mire kipihentem:)
Már egy ideje nem voltam bulizós, de biztos, hogy nem tudnám itthagyni éjszakára, még akkor sem, ha tápszeres lenne és az apukája is meg tudná etetni.
Még csak készülsz a babára egyébként?
Nem voltam sosem nagy bulizós. De úgy alakult, hogy amikor 5 hónapos volt a kislányom, akkor elmentem osztálytalálkozóra. Annak 10-kor vége volt, utána pedig mentünk bulizni.
Éjjel és reggel a férjem kelt, én 10-ig alhattam. Mondjuk megkönnyíti a dolgot, hogy tápszeres babáról van szó.
Nem igénylem a bulizást, pedig mehetnék, a férjem mindig "zavar", hogy menjek már. De ha előtte nem jártam, nem most fogom elkezdeni. :)
csak kiváncsi voltam a véleményetekre,mert kezdzem azt hinni,hogy én gondolkodom rosszul.
egy kicsit kiakadtam amikor az egyik ismerősöm megkédezte,hogy aludt-e már valakinél a 3hósom.és amikor mondtam,hogy: mégis hogy képzelte,hogy 3hós babát másra hagynám (főleg,hogy anyatejes) akkor az volt rá a válasza:ja,te soha sem voltál nagy bulizós! de hogy ha az is lettem volna,és tápszeres lenne a pici akkor sem lennék még rá képes éjszakára másra hagyni.
Szóval:csak érdekelt,hogy ti elmentetek-e ilyenkor.
én terhesség előtt nagy bulizós, minden hétvégén valahova elmenős voltam/voltunk. Terhesség alatt már ritkultak a dolgok, dohányos helyre egyáltalán nem mentem, inkábbb összülős kártyázós esték voltak néha-néha.
Megszületett a fiam, és erőm nem volt sehova menni, pedig nagymnamák szívesen vigyáztak volna rá. Nem vágytam sehova. 11 hónapos koráig ciczett. 15 hónapos volt, mikor elmentünk szórakozni, bulizni, de már nem volt ugyanolyan:-) de nagyon jó volt. de csak úgy vállaltam be, hogy mamához elvittem, és másnap délbe mentem érte, mert aludnom kellett. azóta megint nem vágyom sehova. elég volt egy ideig:-)Mostmár más "szelek" fújnak, inkább vele megyek ide-oda. máér nem olyan bulizni, mert telefont folyamatosan figyeltem, nehogy valami legyen. Meg is beszéltük s barátokkal, hogy inkább néha-néha kártyázni ülünk össze, az jobb lesz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!