Van összefüggés a terhesség és a baba viselkedése között?
szia, valamennyi összefüggés biztosan van. de amúgy teljesen rendes terhességből is születhet érzékeny baba. az én kislányom pl. nagyon érzékeny gyerek, 2 éves lesz, de a kellemetlenségek a mai napig megviselik, pl. a fogzás. de persze már nem sír egész nap. de ő ún. irritábilis csecsemő volt (jártunk korai fejlesztőbe, meg neurológián meg tudomisén mennyi helyen). az én anyukám akkor halt meg, amikor 32. hetes voltam. akkor volt 2 hetem, amikor nagyon sokat sírtam, nagyon fájt...gondolom nem kell magyarázni. ráadásul hirtelen halt meg, nem is lehetett rá számítani, vagy felkészülni. én már sokat gondolkoztam azon, van -e összefüggés a két dolog között, utána is olvastam, utána is kérdeztem. a gyógypedagógus meg a gyermekpszichiáter nem tulajdonított ennek nagy jelentőséget mindenesetre.
nem járnak amúgy vagy nem mentek el valami szakemberhez? hátha tudnak valamit segíteni.
Nálam ez igaznak tűnik,de gondolom még az öröklött hajlam is befolyásolja a gyermekeim természetét,temperamentumát.
Első terhességem boldogságban és nyugodtságban telt el sok szeretetet kaptam a férjemtől.
Az a gyermek aki akkor a hasamban volt egy megbízható szótfogadó,nyugodt csendes,baba volt és gyerekként is az maradt.
Második terhességemet megrontotta egy cigánylány,akivel a párom találkozgatott.Minden nap este későn(22-23 órakor) jött az első 2-3 hónapban.Azután sem ölelt és nem éreztem a szeretetét,csak a terhességem miatt nem hagytam el.
Sokat sírtam.
A kisbaba annyira nyugtalan hogy alig alszik és 1 percet se ül egy helyben és durva.Nem lehet vele finomkodni,nem élvezi ha simogatom,nem ígényli. Úgy bánt hogy ilyen hideg távolságtartó a kisbabám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!