Ha terhesség előtt bulizós voltál, akkor elmentél a baba születése után 2-3hónappal szórakozóhelyre a picit másra hagyva?
Utolsó vagyok, és megértelek. A nagylány hónapokig felkelt éjjel is, iszonyat fárasztó volt. A kisfiam meg 3 hetes kora óta átalussza. Most 4 hónapos, a héten 3 olyan nap volt, hogy éjjel felébredt, de akkor is 5 perc múlva cicin bealudt. 2 napja vettem észre, hogy kibújt a foga, és nem sírt, semmi sem volt, de szerintem ettől ébredt fel éjjel.
Kívánom, hogy a ti éjszakáitok is legyenek nyugodtak, a pici meg mielőbb szundizza végig!
tényleg szükség van a kikapcsolódásra.és annak könnyebb is akinek jól alszik a babája,és nem cicizik.
mert nekem sajnos nagyon rosszul alszik és nem fogadja el a cumisüveget sem..!
de valószínű,ha elfogadná is,csak 6hónapos kora után mernék hosszabb időre kimozdulni. 1-2 óra férjemmel elmenni vacsizni még belefér,-de ilyen hajnalig tartó bulizást nem tudnék elképzelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!