22 hetes vagyok, és szerintem sokkal kisebb a picim, mint kellene. Mindenki sopánkodik, hogy "jajj, milyen pici a hasad, még nagyon az elején vagy. " Annyira bosszant. Aki szintén átél hasonlót hogyan éli meg?
Alacsony vagyok, 160 cm, 58 kg-val kezdtem, ma 64 kg vagyok. Ez ducinak számít? Vajon ezért nem látszik nagynak a pocakom?
A babót minden nap érzem mocorogni, ezzel nincs gond.
Tudom, örülnöm kellene, hogy pici a hasam, mert könnyebb vele "bánni", de akkor is, úgy zavar, hogy így viszonyulnak hozzá az emberek...
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a kedves hozzászólásokat! :)
A 20. hetes uh-n minden a legnagyobb rendben volt, reggel is a mocorgásokra ébredtem, úgyhogy csak is ezzel fogok foglalkozni. A megjegyzéseket meg letojom! :)
Kedves 3. hozzászóló! Megmutatnád azt a képet? Köszönöm!
Boldog babavárást Nektek is!
Köszönöm szépen a képeket, tényleg szép nagy lett.
Nekem ilyen volt múlt héten, ma mintha kisebbnek látnám...:(
Most látom, hogy 4 kg-s babád lett! :) Annyira érdekes ez...Neked nem mondták, hogy mi lehet az oka a pici hasnak?
Egyébként meg gratulálok! :D
Köszi. :)
Ez a kép mondjuk 6 éve készült, kisfiú.
Akkor mondok viccesebbet, második terhességemnél kisebb volt a hasam (!), mondták kisebb lesz a baba is biztos. Aha, 4250g és 60 centi lett. :D
Most a 3. babát várom 22 hetes vagyok, még szinte nem is látszik.
Sok oka lehet. Én pl. 180 cm vagyok, tehát jó magas és a méhem is hártahajló volt, ez mind közrejátszott abban, hogy ne nagyon látszódjon a hasam. Szülés után viszont normál pozícióba került a méhem, mégsem lett nagyobb hasam a többi terhességnél. Szerintem ez is genetika.
Ja és 14 kilót híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!