Kismamák, ti mennyire tartotok a biciklizéstől? Mennyire célszerű dolog? Szerintem nem árt meg, de nem vagyok benne biztos, még igen az elején vagyunk. Főleg, hogy most jön a jó idő, az ember annyira menne amíg tud a pocaktól.
Ha nem kemény hegyi túrára mész vele, csak egy két dolog elintézéséhez használod v vásárláskor a cipekedést ezzel iktatod ki, akkor nyugodtan biciklizz.
Rokonom a 35. hétig biciklizett és akkor is csak azért nem ült már rá, mert nagyon nagy volt a pocakja (közel 5 kiló lett a kisfia). Ha nem félnék a nyeregben, akkor én is kerekeznék. Elvileg a holland nők gondolkodás nélkül száguldoznak mindenórásan is. :)
Engem eltiltott a doki a bicajtól. :( Azt mondta túl nagy terhelés, ütések érik a méhszájat.
Kolléganőm vidéki, kilométereket biciklizik naponta, 6 hónapos terhes, semmi baja. Én mégis hallgattam a dokira, inkább sétálok. :)
Én mikor pozitív lett a teszt letettem a biciklit.
De volt olyan ismerősöm aki végig biciklizett a terhessége alatt.
Én a 12. heti UH-ig nem bicikliztem, onnantól kezdve, hogy megtudtam, hogy jön a Bébi. Vagyis kb. a 14. héten kezdtem megint. Nagyon jó, kényelmes bringám van, egyenes, sima úton megyek - egyébként faluban - a dombon tolom csak fel.
Azt mondta amúgy a doki, hogy próbáljam ki és, ha jól esik, és nincs haskeményedés stb, addig miért ne!
Nagyon jól esik és így cipekednem sem kell, amúgy gerincsérvem is van és az ideggyógyász tanácsára kezdtem bringázni.
Most kb. 1,5-2 km.t megyek naponta...
Fokozatosan "ülj vissza a nyeregbe"! Ha jól esik... Egészségedre! De a dokid mindenképp kérdezd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!