Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti mennyire tartotok...

Kismamák, ti mennyire tartotok a biciklizéstől? Mennyire célszerű dolog? Szerintem nem árt meg, de nem vagyok benne biztos, még igen az elején vagyunk. Főleg, hogy most jön a jó idő, az ember annyira menne amíg tud a pocaktól.

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 19:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Rengeteget kerékpároztam a várandósság előtt, így eszembe sem jutott, hogy letegyem ezután sem.

A védőnőm viszont kerekes kijelentette, hogy azonnal felejtsem el, eszembe se jusson felülni rá, hiába csak sima úton mennék vele lassan, ráadásul teleszkóppal.

Pedig semmi problémám nincs ami miatt ne lehetne menni.

Hozzá biztos nem megyek ezek után kerékpárral, de bizony ritkán felülök és tekerek egyet nyugdíjas tempóban, mert nagyon jól esik.

2012. jún. 2. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!