Ma vagyok 38 hetes és 3 órátol szerintem szivárog a magzatvíz. Szerintetek ilyenkor már menni kell?
Hát nemtudom eldönteni. Betettem egy zsepit ha nemsokára vizes lesz felhívom a szülésznőt.
De a baba meg ugy mozgolódik mint máskor. nagyon aktív. Ilyenkor nem le szoktak már lassulni?
második vagyok.
nekem olyan szinten volt folyásom, hogy 2-3 zsepit eláztaott pl egyszerre. éreztem hogy na most folyik. aztán órákig semmi. de ha pl nagyon kellett kakilni akkor megint.
ha folyamaotsan van az lehet magzatvíz. én elmentem a dokimhoz, és ö mindig is csinált PH tesztet, ezzel nézte hogy folyás vagy fertözés, vagy magzavíz. a magzatvíz elfolyás ha nincs más tünet nem nagy baj ha pár órával késöbb mész be. egyszerüen figyeld magad és ha nem vagy biztos menj az orvosodhoz el, ha biztos vagy akkor a korházba. korházba csak azért kell menni magzatvíz elfolyásnál, mert fertözés veszély lehet. íg 3 napot várnak a beindítással, majd beindítják a szülést ha elmegy a magzatvíz. de ha csak szivárog, ráérsz figyelni magadat.
én a másodikat várom, és kb az elsö trimesztertöl most nagyon erös a folyásom. minden alkalommal nézem és mondom a dokinak de ez sima folyás. most is van hogy teljesen vizes lesz bugyim pedig 22 hetes vagyok csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!