Magzatviz kerdes?
Figyelt kérdés
27 hetes vagyok! Par napja vizesebb es tobb folyasom van! Ma egesz delelott a bugyimon volt egy zsepi de nem azott at! Akkor ez csakfolyas? Meg nem azott at semmim csak nedvesebb vagyok!2012. febr. 23. 20:05
1/5 anonim válasza:
igen ez csak folyás a magzatviz még elég korai volna
2/5 anonim válasza:
Szerintem is csak folyás.
Nekem a 34. héten sajnos elkezdett szivárogni a magzatvíz, de az olyan volt, hogy egy menstruációs betétet megtöltött kb. 10 perc alatt. Nem lehet összetéveszteni.
3/5 Grófházy válasza:
amióta ketten vagyunk nekem is jóval több vizes folyásom van.
Én meg azt hittem ,jön 9 tampon és betétmentes hónap :)
Előre örültem
De tisztasági betét nélkül olyan lenne mintha folyton nedves lenne a fehérneműm....
A dokim azt mondta,hogy ez normális
4/5 anonim válasza:
Én is mind a három terhességemnél észrevettem a bővebb folyást és végig tisztasági betétet hordtam mindháromszor. Ez normális nekem is azt mondta az orvosom.
5/5 anonim válasza:
Nekem a 31. héten kezdett szivárogni- mint utóbb kiderült magasan repedt meg a burok. Volt, hogy szinte egy napig semmi... - az orvosok közül is volt, aki kételkedett benne, hogy az-e. Sajnos az volt, csak a baba valószínűleg "tömítette". Szóval én azt javasolom, hogy inkább nézesd meg feleslegesn, minthogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!