Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A MÁV kórházban, ha szükséges...

A MÁV kórházban, ha szükséges mikor csinálják meg a magzatvíz levételét?

Figyelt kérdés

Genetikai ultrahangra vagyunk beutalva. Kérdésem az, ha megnézték az ultrahangon és a doki genetikai tanácsadásra küld, hogy döntsük el levegyék-e a magzatvizet vagy sem, de mi már tudjuk, hogy le szeretnénk, akkor aznap megcsinálják-e? Előző terhességnél a Semmelwesen voltunk, ott azt mondták jöjjünk vissza a döntésünkkel. Sajnos akkor nem mertük megkockáztatni, és nem vetettük le. Így nem tudjuk mért nem maradt meg a baba, mert már szövettant se tudtak végezni rajta. Kétszer meg nem igazán tudok felutazni Pestre, elég messze lakunk.

Válaszokat köszönöm.

2012. febr. 29. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a MÁV-ban szültem 2011-ben, és nálunk is szóba került a magzatvíz vizsgálat (a korom miatt), de végül nem került rá sor. Az ulrahangot és a magzatvíz vizsgálatot nem biztos, hogy ugyanaz az orvos csinálja, ill. minden orvosnak van beosztása, általában van magán rendelésük is, szóval ezt szerintem jobb előre egyeztetni telefonon, mert lehet, hogy hiába mentek oda, nincs benn a megfelelő orvos, vagy már annyi előjegyzése van, hogy nem fértek bele a napi programjába.

Szóval általában nem ugyanakkor csinálják, hanem a genetikai UH után kaptok egy újabb időpontot pár nappal kéősbbre, amikor vissza kell menni.

2012. febr. 29. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. Énis attól tartottam, hogy vissza kell mennem majd a magzatvízvételre. Sajnos bele kell egyeznünk, mert az előzőnél nem tettük, így nem tudjuk mért nem maradt meg.
2012. febr. 29. 18:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem kellet magzatvízvételre mennünk, viszont kiderült, hogy nem olyan a méhem mint az átlagos nőknek, hanem szív alakú. A doki szerint így kevesebb helye lesz és valószínűleg hamarabb fog megszületni. De a baba jól van, és ez a lényeg. :)
2012. márc. 7. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!