Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biciklizzek vagy ne? Ez itt a...

Biciklizzek vagy ne? Ez itt a kérdés!

Figyelt kérdés

22 hetes kismama vagyok.második gyerkőc.

szüleink vidéken laknak,ezért a férjemmel bicajjal mennénk, rendszeresen azzal járunk mindenfelé.

az út 10 km,picit több.reggel indulnánk a hűvösben.

mindenki főleg anyukám ellenzi ezt már,fél hogy bajom esik.

a férjem szerint a terhesség nem betegség, a buszjegy tényleg drága..

én se mennék szívem szerint, de a férjem akkor megjegyezné hogy erre se vagyok képes..meg hogy milyen sok pénzem van buszra..

ő nem érti mi olyan nagy a vergődés a terhesség körül..

szóval hogyan győzzem meg hogy én inkább busszal mennék?.

2012. jún. 30. 18:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

A férjed egy idióta!má bocs!

nagyon meg kell nézni kinek szül az ember gyereket....

2012. jún. 30. 18:25
 12/20 A kérdező kommentje:

az más lesz ha megszületik.

de addig legalább spóróljunk már valamiből.

de már eldöntöttem, megmondom hogy én busszal megyek és kész.

legfeljebb vergődik egy sort :)

2012. jún. 30. 18:30
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Van ami többet ér, mint 620 forint. Mondjuk a gyereked. Én ezt mondtam volna a férjemnek a helyedben :)
2012. jún. 30. 18:32
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
had vergődjön! a helyedben meg bütykölném a bicikli láncát vagy vmit had gyalogoljon 40 fokban!egyébkén reggel 7-kor már 30 fok volt ma...azért az egészségeteken ne spóroljon már mond meg neki!
2012. jún. 30. 18:32
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
Tuti, hogy a sörét félti! :D Ha buszjegyet veszel, neki nem marad sörre. Legyél önző egy kicsit, meg kell értenie. Kérdezd meg tőle, hogy ha véletlenül pont beletekersz egy kőbe és kupánvágod a gyereket a bicaj szarvával, és egy buta kölök lesz az eredmény, az megéri majd neki? És ha elesel a bicajjal és leválik a méhlepényed és megfullad a pici odabent, akkor az meg fogja érni? Legyen má észnél!
2012. jún. 30. 18:34
 16/20 A kérdező kommentje:

köszi szépen

nem fogok bicajjal menni holnap, így is kapok majd fejmosást anyukáméktól emiatt..mondta hogy kifizeti a buszjegyet csak menjek azzal,..a veje fejére meg ráverne egy nagyot :)

igaz anyósom is mondta hogy nem kéne már bicajozni..ami nála elég nagy szó :)

2012. jún. 30. 18:35
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
jajj de sajnállak emiatt az ember miatt.
2012. jún. 30. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is buszozz inkább. :) Én pl nemrég úgy estem (igaz telefonáltam közben...), hogy az első fékkel fékeztem, és az aszfalton elterültem. Az állam felhorzsolódott és véraláfutásos lett, a mellkasom, hasam pedig a vázra esett, és biciklistül csúsztam pár métert... Igaz, nem vagyok kismama, de így is történhetett volna nagyobb baj a horzsolásokon kívül. Szóval nem tudhatod, mikor és hogyan esel, bármennyire is vigyázol.

16/L

2012. jún. 30. 20:46
 19/20 anonim ***** válasza:

A 10 km semmi táv kerékpárral, emiatt ne aggódj.

Én ennyit hetente többször is megteszek, bár igaz, várandósság előtt 100km hegyi tekerésekhez voltam szokva.

Viszont ha te is hozzá vagy szokva, akkor nyugodtan menj, 10km-t 20-30 perc alatt meg lehet tenni kényelmesen.

2012. jún. 30. 23:22
 20/20 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat,

végül is elég normálisan állt hozzá az uram, ő eltekert már a bringával, én meg most indulok a buszhoz.

nem lehet kiigazodni rajta :)

köszi szépen, egy ideig még a városban amíg birok úgyis bringával fogok járni !

minden szépet és jót !

2012. júl. 1. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!