Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biciklizzek vagy ne? Ez itt a...

Biciklizzek vagy ne? Ez itt a kérdés!

Figyelt kérdés

22 hetes kismama vagyok.második gyerkőc.

szüleink vidéken laknak,ezért a férjemmel bicajjal mennénk, rendszeresen azzal járunk mindenfelé.

az út 10 km,picit több.reggel indulnánk a hűvösben.

mindenki főleg anyukám ellenzi ezt már,fél hogy bajom esik.

a férjem szerint a terhesség nem betegség, a buszjegy tényleg drága..

én se mennék szívem szerint, de a férjem akkor megjegyezné hogy erre se vagyok képes..meg hogy milyen sok pénzem van buszra..

ő nem érti mi olyan nagy a vergődés a terhesség körül..

szóval hogyan győzzem meg hogy én inkább busszal mennék?.

2012. jún. 30. 18:10
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

azt elfelejtettem írni hogy egészséges a terhességem én és a baba is jól vagyunk,

csak ne lenne ez a meleg.

2012. jún. 30. 18:11
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
az én orvosom tiltotta a bicajt,mert nyitja a méhszájat.ha pedig kifulladsz a nagy melegben nem kap elég oxigént a pici.maradnék a busznál.oké hogy drága de az egészség minden pénzt megér(sztem)
2012. jún. 30. 18:15
 3/20 anonim ***** válasza:
70%

ja!és a férjed meg akkor mondja hogy a terhesség nem betegség amikor ő majd kihord és megszül egy gyereket.aki végig hány vagy feküdnie kell fel se kelhet az ágyból,az biztos nem így gondolja!még nem terhesen sem bicajoznék ilyen sokat ekkora kánikulában.és ha elájulsz út közben?mit csinál az okos férjed?

hú nem irigyellek.nagy iq bajnok lehet az urad...

2012. jún. 30. 18:18
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
igazán kedves a férjed...nyugodtan buszozz, nem kell foglalkozni a megjegyzéseivel, valóban nem betegség a terhesség de ebben a hőségben azért veszélyes lenne szerintem a bringázás. 10 km-re csak nem olyan drága a buszjegy :/
2012. jún. 30. 18:18
 5/20 A kérdező kommentje:
310 ft a buszjegy.
2012. jún. 30. 18:19
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

az 620 ft oda-vissza...

talán többet ér neki a születendő gyermeke mint 620 forint..

ha szülni mész akkor is bringával küld el?

2012. jún. 30. 18:21
 7/20 A kérdező kommentje:
azt leszögezem hogy a reggeli hűvös órákban 7 körül kifejezetten jól esik tekerni, és inkább letekerném a maratont csak ne kelljen gyalogolnom, akkor állandóan fáj és szúr az oldalam..érdekes ez..
2012. jún. 30. 18:21
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

lehet ha majd szülni mész azt mondja indulj el gyalog mert drága a benzin.vagy a buszjegy...az én férjem a seggem is kinyalja most h terhes vagyok lesi minden kívánságom.pedig ő is tudja hogy nem beteg vagyok csak terhes.elbeszélgetnék én ezzel az "úrral"

39hkm

2012. jún. 30. 18:22
 9/20 A kérdező kommentje:

hallotta épp a minap hogy egy 40 hetes kismama NST-ére férfivázas kerékpárral ment :)

kérdezte bevállalom?

mondom neki persze szülni is bicajjal megyek, sőt a babát a hátamon hozom haza bicajjal novemberben :)

2012. jún. 30. 18:23
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
310ft?ez most komoly?tudom hogy élnek nagyon szerényen emberek de a babának miből fedezitek a cuccokat ha 310ft-ot sajnál?hajjajjj van bajod nem kevés....
2012. jún. 30. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!