Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg itt mindenki csini,...

Tényleg itt mindenki csini, tökéletes kismama, senkin nincs felesleg?

Figyelt kérdés

Komolyan elgondolkoztam, tegnap írt ki valaki kérdést,hogy sokat hízott-e,és leírta a kezdősúlyát magasságát.

És olyan sokan írták neki,hogy bizony bizony van rajta felesleg bőven, és sok az a 10 kg hízás.

Kicsit magamra vettem én is, mert hasonló paraméterekkle rendelkezünk, és idáig senki nem mondta hogy kövér lennék nem is érzem magam annak. Azért mert valakin van 3-4 plussz kg az már rényleg olyan szörnyűű

2012. jún. 26. 12:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
minden kismama szép, kit érdekel mennyit szedett fel?? szép a pocakja akkor is, mert ilyenkor ugyebár az látszik :)
2012. jún. 26. 12:57
 22/28 anonim ***** válasza:
én 150 centivel és 65 kg-al estem teherbe. most 12 hetes vagyok és a sok rosszullét miatt már csak 59,5 vagyok, de majd visszaszedem :) volt miből levenni a picurnak :)
2012. jún. 26. 12:58
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
160 cm és 49 kg voltam amikor terhes lettem, 63 kg-val mentem szülni, most 50-51 kg vagyok 2 évvel a szülés után. Örültem volna, ha 5-6 kg rajtam maradt volna, de nem jött össze. Az egyik válaszoló jól írta, hogy miért kell ezzel foglalkozni és hogy nem tesz megjegyzést arra, akin maradt felesleg. Én sem. Viszont halkan jegyzem meg, hogy én a súlyom miatt több megjegyzést kaptam, mint az, akiről nem ment le és személy szerint nagyon zavar, mégsem teszek megjegyzést a másikra, mert más az alkata.
2012. jún. 26. 13:17
 24/28 anonim ***** válasza:

68 kilóval este teherbe,86-al mentem szülni:) 32.hétig híztam 12 kilót kb.

Ott a doki szólt rám,h sok lesz,de én bőszen bólogattam,és tettem rá "magasrl",mert tudtam,h nem zabálok összevissza,és irtó jól éreztem magam...Mikor kijöttem a kórházból 72kiló voltam,tehát 4 "felesleges"volt rajtam,amiből még egy hónap alatt 2 lement..Utána jött a fekete leves,mert visszajött 10:D,de ez már egy másik történet,és azóta szerencsére leadtam 15-öt...(bocsi,egy kis dicsekvés kellett:D) Ja,a fent leírt súlyingadozás a teherbe eséstől számított nem egészen két év alatt zajlott le..

2012. jún. 26. 13:31
 25/28 anonim ***** válasza:

Na, én 54 kg-al lettem terhes, 68 kg-al mentem szülni, az ugye 14 kg. Nem kevés, de nem is az a hu de sok. Kb. 8 kg lement a szüléssel, a maradékból kb. 2 kg a szoptatás alatt, ami sajnos csak 3 hónap volt. Tehát +4 kg maradt rajtam. Nem sok, senki nem tette szóvá, de én akartam leadni azt a 4 kg-ot is. Le is ment. És igen, terhesen is csinos voltam, csinosan öltöztem, adtam magamra otthon is, melóban is, mert dolgozni jártam a 8. hónapig. És tényleg szexeltünk még az utolsó hónapban is, csak máshogy.

Én úgy gondolom, hogy egy nő maga kell eldöntse, hogy milyen akar lenni. Aki nem akar csinos lenni, nem is lesz az. Rá lehet fogni a terhességre, van ahol tényleg az az oka, de azért sok esetben hozzáállás kérdése az egész.

Terhesen nem kell koplalni, én se koplaltam, volt is + kg rendesen, és igen, úgy is lehet csinosnak lenni. Nem a plusz 3-4 kg-al van a baja senkinek. Inkább a szülés után sokakra jellemző - előre elnézést a kifejezésért, de nem találok most jobb szót - igénytelenségért. (zsíros haj, kinyúlt póló, melegítőalsó, stb.)

2012. jún. 26. 15:29
 26/28 bendzso ***** válasza:
ezt a cikket találtam, remélem, megnyugtatlak téged :) [link]
2012. jún. 26. 16:05
 27/28 bendzso ***** válasza:
különben pedig ne aggódj, ha a babavárás során esetleg megjegyzik, h túl sokat híztál... az leadható... sokkal rosszabb, amikor végre eléred versenysúlyod és szó szerint mindenki azzal basztat, h túlságosan sovány vagy... mindenki tukmálja beléd a kaját, h egyél már, azzal zaklatnak, h tuti beteg vagy... hiba érzi jól magát az ember a bőrében, lassan szégyenkezni kell azért, mert olyan mázlista, h a kilóival legalább nem kell foglalkoznia...
2012. jún. 26. 16:19
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem te csak azt veszed észre amikor azt írjak hogy 5-6 kilót híztak csak azt nem írják oda hogy eleve 10-12 kiló felesleggel kezdték a terhességet. Még jó hogy nem híznak plusz 10-15 kilót, ha meg igen az rég rossz. De aki mondjuk 157 cm és 60 kiló azon bizony már 10 kiló felesleg van tehát ha erre még hízik 10-15 kilót az elég sok. Persze mindenki más, mindenki magából indul ki, neki mi a sok és mi nem.
2012. jún. 26. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!