Tényleg itt mindenki csini, tökéletes kismama, senkin nincs felesleg?
Komolyan elgondolkoztam, tegnap írt ki valaki kérdést,hogy sokat hízott-e,és leírta a kezdősúlyát magasságát.
És olyan sokan írták neki,hogy bizony bizony van rajta felesleg bőven, és sok az a 10 kg hízás.
Kicsit magamra vettem én is, mert hasonló paraméterekkle rendelkezünk, és idáig senki nem mondta hogy kövér lennék nem is érzem magam annak. Azért mert valakin van 3-4 plussz kg az már rényleg olyan szörnyűű
68 kilóval este teherbe,86-al mentem szülni:) 32.hétig híztam 12 kilót kb.
Ott a doki szólt rám,h sok lesz,de én bőszen bólogattam,és tettem rá "magasrl",mert tudtam,h nem zabálok összevissza,és irtó jól éreztem magam...Mikor kijöttem a kórházból 72kiló voltam,tehát 4 "felesleges"volt rajtam,amiből még egy hónap alatt 2 lement..Utána jött a fekete leves,mert visszajött 10:D,de ez már egy másik történet,és azóta szerencsére leadtam 15-öt...(bocsi,egy kis dicsekvés kellett:D) Ja,a fent leírt súlyingadozás a teherbe eséstől számított nem egészen két év alatt zajlott le..
Na, én 54 kg-al lettem terhes, 68 kg-al mentem szülni, az ugye 14 kg. Nem kevés, de nem is az a hu de sok. Kb. 8 kg lement a szüléssel, a maradékból kb. 2 kg a szoptatás alatt, ami sajnos csak 3 hónap volt. Tehát +4 kg maradt rajtam. Nem sok, senki nem tette szóvá, de én akartam leadni azt a 4 kg-ot is. Le is ment. És igen, terhesen is csinos voltam, csinosan öltöztem, adtam magamra otthon is, melóban is, mert dolgozni jártam a 8. hónapig. És tényleg szexeltünk még az utolsó hónapban is, csak máshogy.
Én úgy gondolom, hogy egy nő maga kell eldöntse, hogy milyen akar lenni. Aki nem akar csinos lenni, nem is lesz az. Rá lehet fogni a terhességre, van ahol tényleg az az oka, de azért sok esetben hozzáállás kérdése az egész.
Terhesen nem kell koplalni, én se koplaltam, volt is + kg rendesen, és igen, úgy is lehet csinosnak lenni. Nem a plusz 3-4 kg-al van a baja senkinek. Inkább a szülés után sokakra jellemző - előre elnézést a kifejezésért, de nem találok most jobb szót - igénytelenségért. (zsíros haj, kinyúlt póló, melegítőalsó, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!