Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van koztetek kismama aki...

Van koztetek kismama aki terhesen barban vagy olyan helyen dolgozott ahol cigarettaznak?

Figyelt kérdés
lehet tenni valamit ellene?

2012. jún. 24. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
lehet, be kell tartatni a törvényt...
2012. jún. 24. 15:10
 2/9 A kérdező kommentje:
hat nem fogok a tulajjal vitaba szallni, szuksegem van a munkaviszonyra. mennyire art a babanak?
2012. jún. 24. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Hát,árt. A méhlepényen keresztül a babához is eljut a füst káros része,majdnem annyira ártalmas,mintha Te cigiznél!

A méhlepényt is károsítja,nem jut majd elég tápanyaghoz a babád,és kisebb súllyal születhet,mint egyébként.

Ha már a törvényt nem tartja be a tulaj,akkor próbálj meg táppénzre menni!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos

2012. jún. 24. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem január1-től van rendelet h munkahelyen,éttermekben, stb. ill. 5 méteres körzetükben nem lehet cigizni?? Amúgy én nem veszélyeztetném a babámat ezzel, akkor inkább mennék táppénzre rögtön. Első 3 hónapban főként, de sajnos utána is okozhat gondot a passzív dohányzás (is).
2012. jún. 24. 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Bátor a főnököd ha nem tartja be a törvényt. Menj el táppénzre mert tudod, a passzív dohányzás károsabb mint ha Te szívnád!

33 hkm

2012. jún. 24. 16:39
 6/9 A kérdező kommentje:
en nem magyarorszagon elek, itt se tappenz, se ilyen torveny nincs. arra vagyok kivancsi tehetek e valamit hogy ne karosodjon a kisbabam? egy ismerosom azt mondta hogy a sok tej meregtelenit, o sok tejet ivott terhesseg alatt es uganugy dolgozott. lehet ennek valami valosagalapja?
2012. jún. 24. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A passzív dohányzás károsabb, mintha te szívnád. Attól, mert te nem tudsz róla, bizonyára külföldön is van törvény, ami védi a kismamákat, talán utána kellene járni a helyi hivataloknál. A tejes dolognak semmilyen ilyen jellegű védőképessége nincs, a tejtermékek egészségesek több szempontból, de nem védik meg a füstben lévő káros anyagoktól sem a te szervezetedet, sem a babádét. Szerintem sürgősen járj utána a lehetőségeidnek.

39 hetes kismama

2012. jún. 24. 17:23
 8/9 A kérdező kommentje:
koszonom mindenki valaszat!
2012. jún. 24. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a 4. hónapig hétvégente dolgoztam egy diszkóban pultosként.

Jelentem, a kicsimnek semmi baja, makkegészséges!

Persze ezzel nem azt mondom, hogy ez húúúú, de egészséges és kövesse mindenki a példámat, csak annyi, hogy ilyen is van.

Anyósom mindkét fiával végigbagózta a terhességét és egyiküknek sincs semmilyen betegsége, sem allergiája, asztmája stb, ja és időre születtek.

Ettől függetlenül én letettem a cigit, ahogy terhes lettem...

2012. jún. 24. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!