Tényleg itt mindenki csini, tökéletes kismama, senkin nincs felesleg?
Komolyan elgondolkoztam, tegnap írt ki valaki kérdést,hogy sokat hízott-e,és leírta a kezdősúlyát magasságát.
És olyan sokan írták neki,hogy bizony bizony van rajta felesleg bőven, és sok az a 10 kg hízás.
Kicsit magamra vettem én is, mert hasonló paraméterekkle rendelkezünk, és idáig senki nem mondta hogy kövér lennék nem is érzem magam annak. Azért mert valakin van 3-4 plussz kg az már rényleg olyan szörnyűű
Nem éri meg magadat, vagy a pocakodat másokhoz hasonlítgatni. Nem vagyunk egyformák, a babáink sem azok, a terhességünk sem.
Egy darabig Én is így voltam, vajon elég nagy-e a pocakom, utána úgy éreztem túl nagy stb. Aztán rájöttem csak magamat stresszelem vele :)
A barátnőm 10kilóval kevesebbel kezdte a terhességet mint Én (ugyanolyan magasság), Ő hízott már 14 kilót (28hetes), Én 25 hetes vagyok, még mindig nem híztam, kevesebb vagyok 4kilóval mint a terhesség elötti súlyom. DE! Én felesleggel kezdtem, nem is kevéssel. Nálam volt miből elvennie a babának. Aki 45-50-55 kilós alapból is, annál teljesen természetes hogy akár a 25ik hétre is van rajta már jó pár plusz kiló. Nem kell ezzel foglalkozni.
Te is úgy vagy szép ahogy vagy :)
25+2hkm
Nagyon csini,tökéletes anya vagyok:-))+ 15 kilóval:-))
Tényleg az a legfontosabb hogy vad idegen,arctalan és névtelen valakik mit mondanak?
Engem jobban izgat,hogy a párom,barátaim mit mondanak.Ja,hát már Ők is mondták,hogy "van mit fogni" ,és próbálok tenni is ellene:-))De magamért és a családomért ,nem a szomszéd Bözsike miatt:-))
Nem jó kérdésekbe néztél bele :-)
Elég sokan írták, hogy sokat híztak terhesség alatt.
Amúgy meg tényleg sok csini kismamát látni, és nem is mindig a legvékonyabbak a legszebbek.
Én az elsőnél majdnem 20 kilót zuttyantottam magamra, tréningeztem is eleget, amíg lement.
A negyediknél meg az ötödiknél meg csak 5-6 kilót híztam, mert közben cukorbeteg lettem, emiatt megváltozott az életmódom, évek óta diétán vagyok.
Na ehhez képest, mindannyiszor tök jól éreztem magam a bőrömben!
Túl van lihegve ez az egész.
Kedves 7-es!
Beletrafáltam a 4-5 kilós hízással :-) Csakhogy nekem muszáj volt, hogy rendben legyen a cukrom, és a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!