Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hisztek az álmokban? Megnyugta...

Hisztek az álmokban? Megnyugtatnátok?

Figyelt kérdés
éjjel azt álmodtam, hogy nagy hassal festem a konyhát és közben bevéreztem. Ma vagyok 19 hetes. A lényeg, hogy úgy tudom festéssel álmodni halált jelent. nagyon félek!! Volt valakinek hasonló álma? Ugye nem lett semmi baj? Nyugtassatok meg légyszi! Ugye nem lesz semmi baja a babáimnak?
2012. jún. 26. 07:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

néhány példa amit ma olvastam: Álomfejtes.com: Falat festeni: félsz, hogy elkövetett hibád kitudódik.

Festeni:

Sokan szeretnek.

Ha Te festesz be valamit vagy valakit: odafordulás, szeretetigény

Krudy Gyula álmoskönyv: Festeni. Igazán szeretnek.

álmok a-z-ig: Ha Te festesz be valakit vagy valamit: odafordulás, szeretetigény; gondoskodás, amivel magadhoz akarsz láncolni valakit. na és ez csak egy pár azok közül amit olvastam, mégis a "néphiedelem" szerint ez rosszat jelent! :( én már nem értem....

2012. jún. 26. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele! Minden rendben lesz! Én is álmodtam fog kiesésével, és senki nem halt meg. :) Sőt, szobafestéssel is álmodtam, és semmi rossz nem történt! :) Nyugi, csak egy rossz álom volt!
2012. jún. 26. 13:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem tényleg nem lesz baj!! Csak 10 évet vártunk rájuk, lombikkal sikerült és ez az egyetlen esélyünk a babára. Ha most történik valami baj, sosem lehetek többé anya. :( Így nagyon aggódók minden kis apróságon!
2012. jún. 26. 13:50
 14/15 anonim ***** válasza:
megértelek! de akkor sem tudsz mit csinálni csak lenni és reménykedni.az első kritikus időszakon túl vagy! ne vonzzad be a rosszat,mert én meg ebben hiszek.tudom hogy nehéz :( én is aggódom mert nekem is volt egy elhalt terhességem (én álmodtam a nyúllal) és most is,de már belefáradtam és inkább a reményt és az optimizmust választom :)
2012. jún. 26. 15:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazad lehet! :) Próbálkozom én pozitív lenni, de néha legyőz az aggodalom....és...ez a vége.
2012. jún. 26. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!