Hisztek az álmokban? Megnyugtatnátok?
Ne viccelj már, ugye ezt nem gondolod komolyan?
Dehogy lesz a babáidnak baja, nyilván foglakoztat a dolog, hogy megfelelő körülményeket teremts a piciknek, ezért álmodtál festést. Ilyen butaságokat nem szabad bemagyarázni, hogy mit jelent a festés!
HA nem törnéd a fejed ilyen hülyeségeken, akkor a babádnak sokkal jobban indulna az élete. Ugyanis azzal, hogy (feleslegesen) idegesited, stresszeled magad, a babát IS stresszeled, ami nem tesz jót neki.
Inkább foglald el magad értelmesen, és ne álmokban higyj meg hasonló hülyeségekben.
Remélhetöleg a gyereknek késöbb nem ilyen eszement dolgokat fogsz bemagyarázni, mert akkor garantáltan tönkreteszed az életét.
Az utolsó válaszoló tele van tapintattal!
Egy aggódó kismama tele van félelmekkel!
Nem kell,hogy az álmok jelentésén törd a fejed,én is festettem álmomban a kiságyat,a kislányom épen és egészségesen született a 41.hétre:)
én mindig festek álmomban, fogászat előtt pedig mindig foghúzásról álmodom, mert félek a fogorvostól :S soha semmi baj nem történt, ne idegeskedj :)
a fejedben készülsz a picur fogadására és az vetített ki egy jövőképet :) semmi baj nem lesz a pocaklakóval meg senkivel sem :)
Én hiszek az álmokban, de nem úgy szoktam megfejteni őket, hogy kiragadok egy eseményt belőle, és azt boncolgatom, hanem az egész álmot együttvéve próbálom megfejteni. Amúgy meg nem tudom honnan vetted, hogy festéssel álmodni halált jelent! Ez biztos valami babona, mert az álmoskönyvben nem ez van!
"Ha Te festesz be valakit vagy valamit: odafordulás, szeretetigény; gondoskodás, amivel magadhoz akarsz láncolni valakit."
"Festeni. Igazán szeretnek. Festő: hosszú öregség."
Szóval mielőtt még bepánikolnál a többi álmodtól, javaslom előbb nézd meg a szimbólumok jelentését, és minél több ilyen szimbólumot találsz az álmodban, annál részletesebb lesz a megfejtése az álmodnak. Nem szabad csak egyet-egyet alapul venni!
Nyugi!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!