Mit szoltok ezekhez a gyermek nevekhez? : Lilien, Nadin,
Nikosz, Johara?
2012. júl. 20. 19:32
22/30 A kérdező kommentje:
Óó a Niobe tényleg nagyon szép és igazán különleges még sosem találkoztam vele köszönöm!:)
Amúgy a Johara onnan jött hogy rajongok az arab kultúráért és ez egy arab név jelentése ékkő. :)Biztos hogy a kislánynak két neve lesz már csak ki kell választani a két legjobbat fiúnál végül férjem miatt a Nailnál maradtunk. :) Szerintem a lányok közül a Johara Niobe Doren és Nadin játszik még.:)
Örülök, ha tetszik. :) Ugyan én a konzervatívabb, magyar neveket szeretem, a Niobé mégis listás volt itt is, mert szerintem nagyon szép. Én azt adnám. :)
És a Nail jó döntés!
2012. júl. 30. 21:24
Miért lennének cigányosak? Ugyan!! A Nadin a legjobb! :) Nekem Nanda a kis csajom :)! Nadin hasonló.
2012. aug. 10. 14:54
Hát elég csúnya nevek, bocs. Ennyi erővel lehetne akkor Özséb és Zaránd is a felsoroltak között. Minek ilyen flancos nevet adni?!??!!? Nikosz bácsi, Johara néni... Amúgy meg úgy cs.szel ki a gyerekeddel, ahogy te akarsz. Régen is járt egy osztályba 6 Katalin + 5 Sándor + 4 Zsuzsanna + 2 József + 3 Margit, nem is csúfolták egymást a furcsa nevük miatt, max. a családi miatt. De a ti döntésetek.
2012. aug. 10. 15:11
Nekem egyáltalán nem tetszik egyik sem!
A kérdésem és a problémám: vannak olyan szép magyar nevek! Könyörgöm, magyarok vagyunk, ne akarjunk már külföldinek látszani! Arról nem is beszélve, hogy kicseszel a gyerekkel... Ha külföldön éltek, elfogadható... De Mo-n hivalkodó, meghökkentő és semmiképpen sem szép és különleges...
26+3 hkm
2012. aug. 10. 16:14
27/30 anonim válasza:
Mi a szarért nem lehet hagyományos neveket adni? Nadin? Terroristát nevelsz, vagy gyereket?
2012. aug. 10. 17:34
Nekem ezek közül a Lilien tetszik.:)
2012. aug. 10. 17:57
A kislanyom Lilien sztm nagyon szep nev.:)
2012. aug. 10. 21:45
Ezekhez a nevekhez hangulatában és stílusban illő vezetéknév is kell(ene), különben tényleg nevetséges lesz bármelyik leírva, vagy kimondva. Amúgy teljesen egyetértek azokkal, akik szerint a magyar utónevek között is nagyon sok szép, és különleges található. Nem véletlen, hogy minden nemzetnek saját utónév gyűjteménye van. Egy gyerek soha nem a nyakatekert, érthetetlen, vagy idegen hangzású neve miatt lesz egyedi és megismételhetetlen különlegesség...
2012. aug. 11. 17:55
Kapcsolódó kérdések: