Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szoltok ezekhez a gyermek...

Mit szoltok ezekhez a gyermek nevekhez? : Lilien, Nadin, Nikosz, Johara?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 16:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Nadin!!! Az a legszebb! A Johara is tetszik. A Lilien nem, túl unalmas, már van belőle egy csomó, a Nikosz meg férfi név de a magyarok úgy is Nikinek "becéznék" úgyhogy annyira nem szerencsés...

Sok sikert a névválasztáshoz!

2012. jún. 25. 19:12
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Nadin tetszik. A Nikosz nekem fiús, a Johara fura a Lilien meg nem tetszik.
2012. jún. 25. 21:16
 13/30 anonim ***** válasza:
59%
Ha tényleg lányunk lesz,Lilien lesz.Többi nekem nem tetszik.Nikosz fiús szerintem is.Nadin hát eléggé...Johara meg mint a juharszirup...
2012. jún. 26. 07:16
 14/30 anonim ***** válasza:
59%
Nem tetszenek. Talan csak a Lilien. :O
2012. júl. 1. 18:09
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
a Lilien még elmegy, de akkor már inkább Lilla, az jó név, van egy barátnőm akit Lillának hívnak :) a többi furcsa...
2012. júl. 1. 23:10
 16/30 A kérdező kommentje:
Neem Lilla nem lesz pont azért Lilenn mert a Lili Lilla tucatnév:) (azt nem bánom ha Lilnek becézik) és én is egyetértek azzal hogy nem szeretnék Mátét meg hasonló kis tucatneveket adni a gyerekeimnek.És nem nincs mit kompenzálnom:D Amúgy meg fiú-lány ikrek lesznek azért van ott a Nikosz igen az fiú név:) de ha már itt tartunk Nikosz vagy Nail inkább? Meg még a Doren vagy Doroti lány névre gondoltam.Vélemény?
2012. júl. 17. 15:34
 17/30 A kérdező kommentje:
Neem Lilla nem lesz pont azért Lilenn mert a Lili Lilla tucatnév:) (azt nem bánom ha Lilnek becézik) és én is egyetértek azzal hogy nem szeretnék Mátét meg hasonló kis tucatneveket adni a gyerekeimnek.És nem nincs mit kompenzálnom:D Amúgy meg fiú-lány ikreim lesznek azért van ott a Nikosz igen az fiú név:) de ha már itt tartunk Nikosz vagy Nail inkább? Meg még a Doren vagy Doroti lány névre gondoltam.Vélemény?
2012. júl. 17. 15:35
 18/30 anonim ***** válasza:
76%
Nail és Doren. Ezek furcsák és különlegesek, de szépek! A Nikosz olyan, mint az Alekosz, egyátalán nem tetszik. A Doroti pedig Dorothyként egy külföldi kislánynak jó lenne, Mo-n inkább kisebbségi névnek tűnik.
2012. júl. 17. 23:36
 19/30 anonim ***** válasza:

Lilien tetszik, bár tényleg elèg közkedvelt.

Ismerősömnek most született kislánya, Ő Nadin.

Nikosz, Johara szerintem szörnyű...

De az biztos, ha lesz még egy gyerekem, az egész család csak akkor tudja meg a nevét, ha megszületik. Nem fogja lefitymálni senki, meg győzködni...

(Bár a lányom neve is az én döntésem volt, de kaptunk megjegyzéseket...)

2012. júl. 18. 15:27
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Szóva...

Lilien : nagyon felkapott, gyakori lett mostanság, így pont az ellenkező hatást érnétek el vele.

Nadin : nekem a Seherezádé című sorozat Nadid-ja ugrik be róla, aki egy kedves öreg néni. :)

Nikosz : abrosz tisztakosz. :D Nem tetszik, inkább a másikat választanám fiúnak.

Johara : ez szerintem szörnyen erőltetett, Johanna-utánzat. Nem adnám.

Ha különleges nevet szeretnél, ajánlanám figyelmedbe lánynak a Niobét. :) Szerintem gyönyörű, és a Nió becenév is frappáns, különleges.

2012. júl. 20. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!