Mit szoltok ezekhez a gyermek nevekhez? : Lilien, Nadin,
Nikosz, Johara?
Nadin!!! Az a legszebb! A Johara is tetszik. A Lilien nem, túl unalmas, már van belőle egy csomó, a Nikosz meg férfi név de a magyarok úgy is Nikinek "becéznék" úgyhogy annyira nem szerencsés...
Sok sikert a névválasztáshoz!
2012. jún. 25. 19:12
Nekem a Nadin tetszik. A Nikosz nekem fiús, a Johara fura a Lilien meg nem tetszik.
2012. jún. 25. 21:16
Ha tényleg lányunk lesz,Lilien lesz.Többi nekem nem tetszik.Nikosz fiús szerintem is.Nadin hát eléggé...Johara meg mint a juharszirup...
2012. jún. 26. 07:16
Nem tetszenek. Talan csak a Lilien. :O
2012. júl. 1. 18:09
a Lilien még elmegy, de akkor már inkább Lilla, az jó név, van egy barátnőm akit Lillának hívnak :) a többi furcsa...
2012. júl. 1. 23:10
16/30 A kérdező kommentje:
Neem Lilla nem lesz pont azért Lilenn mert a Lili Lilla tucatnév:) (azt nem bánom ha Lilnek becézik) és én is egyetértek azzal hogy nem szeretnék Mátét meg hasonló kis tucatneveket adni a gyerekeimnek.És nem nincs mit kompenzálnom:D Amúgy meg fiú-lány ikrek lesznek azért van ott a Nikosz igen az fiú név:) de ha már itt tartunk Nikosz vagy Nail inkább? Meg még a Doren vagy Doroti lány névre gondoltam.Vélemény?
17/30 A kérdező kommentje:
Neem Lilla nem lesz pont azért Lilenn mert a Lili Lilla tucatnév:) (azt nem bánom ha Lilnek becézik) és én is egyetértek azzal hogy nem szeretnék Mátét meg hasonló kis tucatneveket adni a gyerekeimnek.És nem nincs mit kompenzálnom:D Amúgy meg fiú-lány ikreim lesznek azért van ott a Nikosz igen az fiú név:) de ha már itt tartunk Nikosz vagy Nail inkább? Meg még a Doren vagy Doroti lány névre gondoltam.Vélemény?
Nail és Doren. Ezek furcsák és különlegesek, de szépek! A Nikosz olyan, mint az Alekosz, egyátalán nem tetszik. A Doroti pedig Dorothyként egy külföldi kislánynak jó lenne, Mo-n inkább kisebbségi névnek tűnik.
2012. júl. 17. 23:36
Lilien tetszik, bár tényleg elèg közkedvelt.
Ismerősömnek most született kislánya, Ő Nadin.
Nikosz, Johara szerintem szörnyű...
De az biztos, ha lesz még egy gyerekem, az egész család csak akkor tudja meg a nevét, ha megszületik. Nem fogja lefitymálni senki, meg győzködni...
(Bár a lányom neve is az én döntésem volt, de kaptunk megjegyzéseket...)
2012. júl. 18. 15:27
Szóva...
Lilien : nagyon felkapott, gyakori lett mostanság, így pont az ellenkező hatást érnétek el vele.
Nadin : nekem a Seherezádé című sorozat Nadid-ja ugrik be róla, aki egy kedves öreg néni. :)
Nikosz : abrosz tisztakosz. :D Nem tetszik, inkább a másikat választanám fiúnak.
Johara : ez szerintem szörnyen erőltetett, Johanna-utánzat. Nem adnám.
Ha különleges nevet szeretnél, ajánlanám figyelmedbe lánynak a Niobét. :) Szerintem gyönyörű, és a Nió becenév is frappáns, különleges.
2012. júl. 20. 00:46
Kapcsolódó kérdések: