Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem a barátomtól vagyok...

Nem a barátomtól vagyok terhes. Mit tegyek? Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy felelőtlen voltam,de ne kezdjetek el kioktatni és szidni légyszíves,mert tanácsot szeretnék.

A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt,de 3 hónapja van egy másik srác is az életemben,aki a barátom legjobb barátja már kiskoruk óta.

100%,hogy nem a barátomé a baba,mert vele még nem feküdtem le.

A babát elvetetem,de nem tudom,hogy a barátomnak elmondjam-e.

16L (a barátom és a másik fiú is 16 évesek,ráadásul osztálytársak vagyunk mind a hárman)

2012. jún. 25. 13:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Milyen szerencsés lehet!! Egyszer sem ment el benne a csávó mégis terhes lett. Bennem másfél éven keresztül elment a barátom mégsem lettem terhes csak most nemrég.. :/
2012. jún. 25. 23:39
 32/37 XoXoXoXo válasza:
Hát konkrétan... nem vagy normális!!! Én is azon a véleményen vagyok, hogy mondd el mindkét srácnak, hogy mi a szitu. Hogy megtudja mindenki és szégyen fog érni, az egy dolog, már maga az elég szégyen, h 16 évesen ennyi eszed van... dugni tudtok, következményekre meg nem gondol egyikőtök sem, hát tessék, most megkaptad. Abortusz... szép, majd aztán 1-2 év és jön a következő... aki meg szenved a gyerekért évekig, és nem kapja meg, ezt arra írják, h Te, aki meg sem érdemli, aki ilyen felelőtlen, lelketlenül elveszi annak a csöppségnek az életét!!!
2012. jún. 25. 23:54
 33/37 anonim ***** válasza:

Meglepődtem, hogy mindenki csak azt vette figyelembe, hogy mit szólnak majd a srácok, de szegény kisbabára senki sem gondol, hogy egy lány felelőtlensége miatt nem fog megszületni. De szerintem is mondd el mind a két srácnak, így a helyes, de ha a barátod kidob ezek után, hogy mástól vagy terhes, ne csodálkozz.

35hkm

2012. jún. 26. 01:14
 34/37 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, miből gondolod, hogy a két srác már nem beszélte meg az ügyet ??? Hiszen legjobb barátok állításod szerint. Ráadásul 16 évesen a fiúkat még büszkeség tölti el, ha "magára ránthatja" valakinek a barátnőjét... Azért az is megérne egy misét, micsoda "legjobb barát" az, aki lefekszik a másik barátnőjével, függetlenül a lány mentalitásától.

Mondd el a fiúknak, csak nehogy úgy járj, hogy Ők majd jót nevetnek rajtad, mert már rég' megbeszélték, csak kíváncsiak rá, vajon meddig szórakozol Velük. Sok sikert.

2012. jún. 26. 09:59
 35/37 Angel1 válasza:
Szerintem el kellene mondanod a baba apjának és vetesd el . Hát tényleg elég felelőtlen voltál.
2012. júl. 3. 23:32
 36/37 anonim ***** válasza:
50%

Azert mert leszedetted a válaszomat,attol meg eltudom minden nap mondani:

Egy gyáva ringyó vagy,aki a szexet tudja vállalni,meg azon rágni magát,hogy jahhj most a fiúk mit fognak szólni,de az esezdbe sem jut hogy egy élő magzat van a hasadban.Az első gondolat az hogy elvetetem,és akkor majd minden jóra fordul.

GYILKOS!

2012. júl. 12. 22:34
 37/37 cirmos cirmi ***** válasza:

Szánalmas, hogy ennyi évesen ilyen problémáid vannak!

Nevetséges egy 16 éves "apuka" is! Eszetek semmi, az tény.

Mindenesetre joga van a "papának" megtudni az örömhírt. Gondolom, a kis jövevényt ő sem igazán akarja, ezért mindketten gyilkosok lesztek. Ez az ára egy felelőtlen dugásnak, mert úgy csináltatok, mint a filmekben....Kis hülyék!

Mindenképpen meg kell mondani az igazságot, s együtt vinni a balhét.

2014. dec. 3. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!