Nem a barátomtól vagyok terhes. Mit tegyek? Elmondjam neki?
Tudom,hogy felelőtlen voltam,de ne kezdjetek el kioktatni és szidni légyszíves,mert tanácsot szeretnék.
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt,de 3 hónapja van egy másik srác is az életemben,aki a barátom legjobb barátja már kiskoruk óta.
100%,hogy nem a barátomé a baba,mert vele még nem feküdtem le.
A babát elvetetem,de nem tudom,hogy a barátomnak elmondjam-e.
16L (a barátom és a másik fiú is 16 évesek,ráadásul osztálytársak vagyunk mind a hárman)
Meglepődtem, hogy mindenki csak azt vette figyelembe, hogy mit szólnak majd a srácok, de szegény kisbabára senki sem gondol, hogy egy lány felelőtlensége miatt nem fog megszületni. De szerintem is mondd el mind a két srácnak, így a helyes, de ha a barátod kidob ezek után, hogy mástól vagy terhes, ne csodálkozz.
35hkm
Én azt nem értem, miből gondolod, hogy a két srác már nem beszélte meg az ügyet ??? Hiszen legjobb barátok állításod szerint. Ráadásul 16 évesen a fiúkat még büszkeség tölti el, ha "magára ránthatja" valakinek a barátnőjét... Azért az is megérne egy misét, micsoda "legjobb barát" az, aki lefekszik a másik barátnőjével, függetlenül a lány mentalitásától.
Mondd el a fiúknak, csak nehogy úgy járj, hogy Ők majd jót nevetnek rajtad, mert már rég' megbeszélték, csak kíváncsiak rá, vajon meddig szórakozol Velük. Sok sikert.
Azert mert leszedetted a válaszomat,attol meg eltudom minden nap mondani:
Egy gyáva ringyó vagy,aki a szexet tudja vállalni,meg azon rágni magát,hogy jahhj most a fiúk mit fognak szólni,de az esezdbe sem jut hogy egy élő magzat van a hasadban.Az első gondolat az hogy elvetetem,és akkor majd minden jóra fordul.
GYILKOS!
Szánalmas, hogy ennyi évesen ilyen problémáid vannak!
Nevetséges egy 16 éves "apuka" is! Eszetek semmi, az tény.
Mindenesetre joga van a "papának" megtudni az örömhírt. Gondolom, a kis jövevényt ő sem igazán akarja, ezért mindketten gyilkosok lesztek. Ez az ára egy felelőtlen dugásnak, mert úgy csináltatok, mint a filmekben....Kis hülyék!
Mindenképpen meg kell mondani az igazságot, s együtt vinni a balhét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!