Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet terhes vok a barátomtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhes vok a barátomtól akivel a szakítás szélén állok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
egyfolytában eszek és még 20adika körül kellett volna megjönnie...mennyi egy terhességi teszt? ( 16L )
2009. jún. 3. 12:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem én 720ftért vettem egyet. Mindenképpen csináld meg, már ki fogja mutatni, hogy terhes vagy-e vagy sem.
2009. jún. 3. 12:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Olcsó, menj be és kérdezd meg, a legjobbak is 2 ezer alatt vannak, de pár száz forintért is lehet venni és igazából ennyi idő után már azok is teljesen biztosak.

De valószínű csak az idegesség miatt késik.

2009. jún. 3. 12:59
 3/13 A kérdező kommentje:
köszi
2009. jún. 3. 13:02
 4/13 anonim válasza:
100%
1000 Ft alatt már lehet kapni. De én inkább orvoshoz mennék. Az sokkal biztosabb. Nekem 3 tesztem lett negatív, meg is volt.....Amikor először kimaradt, elmentem orvoshoz, és már majd 4 hónapos terhes voltam. Pár napon belül születik a baba.....
2009. jún. 3. 13:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen vegyél tesztet ez a legfontosabb vagy menj el dokihoz. Nem 100% hogy az vagy nem csak a sok evés a terhesség jelei, ez lehet akár az idegességtől is, pont ahogy a havi késés is. Úgy tudom 1-2 hét késés még normális, ha többet késik akkor mindképpen irány a doki. Mondjuk még az is lehet hogy nem állt be a mestruációd teljesen (17-18 éves korban áll be egy úgymond normál szintre).

Mindenesetre azért én jobban figyelnék a ciklusomra www.ciklus.hu itt tudod vezetni a havidat sőt emailt is küld mikorra várható a következő, plusz még van ovulációs naptár is, ahol a ciklusaid egyes részén is megnézheted, hogy mekkora a kockázata a teherbeesésnek.

Remélem nem lesz gond.

2009. jún. 3. 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, h LEHET, h terhes vagyok. Vagy az vagy, vagy nem. 1-2000 Ft-ért is lehet venni terhességi tesztet.
2009. jún. 3. 14:06
 7/13 anonim ***** válasza:
majd irj hogy mi lett a teszt eredmenye
2009. jún. 3. 14:52
 8/13 anonim ***** válasza:
14:52-es vagyok nekem is multkor egy hetig kesett csinaltam egy tesztet (allitolag a legjobbat)es negativ lett,es ra 2-3napra megis jott
2009. jún. 3. 14:53
 9/13 anonim ***** válasza:
ne aggodj énis 16 éves vagyok 2 és fél hetet késett hányingerem volt és idegeskedtem folyamatosan h terhes vagyok..vettem tesztet(800 ft) negativ majd másnap megjött..csak meg kellett nyugodnom:)
2009. jún. 3. 18:11
 10/13 A kérdező kommentje:
14:06-os szted miért írtam hogy LEHET? Nyílván azért mertnem tudom!!! Pff...
2009. jún. 3. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!