Nem a barátomtól vagyok terhes. Mit tegyek? Elmondjam neki?
Tudom,hogy felelőtlen voltam,de ne kezdjetek el kioktatni és szidni légyszíves,mert tanácsot szeretnék.
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt,de 3 hónapja van egy másik srác is az életemben,aki a barátom legjobb barátja már kiskoruk óta.
100%,hogy nem a barátomé a baba,mert vele még nem feküdtem le.
A babát elvetetem,de nem tudom,hogy a barátomnak elmondjam-e.
16L (a barátom és a másik fiú is 16 évesek,ráadásul osztálytársak vagyunk mind a hárman)
16 évesen csak szülővel együtt dönthetsz az abortuszról, még nem vagy 18 éves és lehetőleg mihamarabb, mert egyre durvább a beavatkozás a terhességi kor előrehaladtával.
Hány hetes terhes vagy?
Mivel szünet van, nem feltétlenül kell,hogy megtudja bárki is, azt is mondhatod, elutazol pár napra. viszont védekezni nem ártana és van esemény utáni tabletta is. Kicsit egyszerűbb, mint az abortusz, bár ha a fenti dolog igaz, ez téged biztosan nem érdekel, de bízom benne, hogy csak nagyon ráérsz ilyeneket kitalálni, mert vége a sulinak.
úgy látom a legnagyobb probléma az, hogy kibe vagy szerelmes, és mi legyen kinek mit mondj, az csak mellékesen van megemlítve, hogy: Jaa, a babát elvetetem ám...
12hetes kismama, aki szenvedett, hogy babája legyen
gratulálok,
Én a helyedben mind a kettőnek elmondanám, hogy ez van, és viselném a következményét: a barátod nagy valószínűséggel kirúg, és a legjobb barátjával is megszakad a kapcsolata miattad (bár milyen legjobb barát az ilyen, azt vitatnám).
Vagy ha nem vagy ennyire gerinces, akkor valami mondvacsinált ürüggyel szakítsa a barátoddal és a másik sráccal is, kezdj új életet.
A babaelvetetésről nem nyilatkozom, azt a szüleiddel kell megbeszélni, még az is egy nagy harc lesz, de a legnagyobb harcot majd magaddal kell megvívni... Ez elég büntetés szerintem.
(függetlenül attól, hogy ennyi idősen... még nem, inkább 20 évesen én is csaltam, meg engem is csaltak már, de tudtam magamra vigyázni...)
Szerintem se mond el a srácoknak, anyukádnak szólj. A fiúk úgysem tudnának csak bambán állni és utána elpletykálni mindenkinek, ami aztán úgy is rajtad csattan a suliban.
El lehet azt úgy is intézni, hogy senki ne tudjon róla. Régen a barátnőm is úgy csinálta és most 35 éves és boldog anyuka és nem mutogat rá senki, hogy nézd ez az a csaj, akinek 16 évesen abortusza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!