Nem a barátomtól vagyok terhes. Mit tegyek? Elmondjam neki?
Tudom,hogy felelőtlen voltam,de ne kezdjetek el kioktatni és szidni légyszíves,mert tanácsot szeretnék.
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt,de 3 hónapja van egy másik srác is az életemben,aki a barátom legjobb barátja már kiskoruk óta.
100%,hogy nem a barátomé a baba,mert vele még nem feküdtem le.
A babát elvetetem,de nem tudom,hogy a barátomnak elmondjam-e.
16L (a barátom és a másik fiú is 16 évesek,ráadásul osztálytársak vagyunk mind a hárman)
Majdnem mindig védekeztünk óvszerrel,csak párszor próbáltuk nélküle,de egyszer sem ment el bennem.
Csak anyának mondom majd el a dolgot,mert apuval elváltak és őt jobb ebből kihagyni szerintem.Anya pedig mellettem fog állni,bárhogyan döntök.
Nem tudom,hogy hány hetes vagyok,mert orvoshoz még nem mentem el,csak teszteket csináltam és mind pozitív lett.
Miért,ha nem vetetném el a babát,akkor azok rögtön teherbe esnének,akiknek eddig nem sikerült?!Ne okoljatok már azért,amiről nem én tehetek.(13:24,13:28 válaszadók)
Köszönöm a válaszokat!
Mondd el mindkét fiúnak!De csak azért, hogy szakítsanak veled!Ha nem mondod el,akkor te szakíts velük!
Már bocsi, de KISLÁNY vagy még!!te jó ég, mi lesz belőled később, ha már 16 évesen csalod a barátod????
A picit meg teljes szívemből sajnálom:(
Számomra érthetetlen, hogy miért kell szexelni, ha nem tudod reálisan felméri a következményeket!!
És ez nem felelőtlenség, ez sokkal több annál!
"Majdnem mindig védekeztünk óvszerrel"
Vagyis nem egyszer feküdtetek le 3 hónap alatt, a másikkal 8 hónap alatt egyszer sem. Gratulálok!
Mondd el minkettőnek,milyen jófej vagy és ne szexelj (és ez a többi kislányra is vonatkozik) ha nem tudod,mitől lehet teherbe esni és hogyan kell védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!