Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem a barátomtól vagyok...

Nem a barátomtól vagyok terhes. Mit tegyek? Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy felelőtlen voltam,de ne kezdjetek el kioktatni és szidni légyszíves,mert tanácsot szeretnék.

A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt,de 3 hónapja van egy másik srác is az életemben,aki a barátom legjobb barátja már kiskoruk óta.

100%,hogy nem a barátomé a baba,mert vele még nem feküdtem le.

A babát elvetetem,de nem tudom,hogy a barátomnak elmondjam-e.

16L (a barátom és a másik fiú is 16 évesek,ráadásul osztálytársak vagyunk mind a hárman)

2012. jún. 25. 13:07
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Majdnem mindig védekeztünk óvszerrel,csak párszor próbáltuk nélküle,de egyszer sem ment el bennem.

Csak anyának mondom majd el a dolgot,mert apuval elváltak és őt jobb ebből kihagyni szerintem.Anya pedig mellettem fog állni,bárhogyan döntök.

Nem tudom,hogy hány hetes vagyok,mert orvoshoz még nem mentem el,csak teszteket csináltam és mind pozitív lett.

Miért,ha nem vetetném el a babát,akkor azok rögtön teherbe esnének,akiknek eddig nem sikerült?!Ne okoljatok már azért,amiről nem én tehetek.(13:24,13:28 válaszadók)

Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 25. 13:50
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el mindkét fiúnak!De csak azért, hogy szakítsanak veled!Ha nem mondod el,akkor te szakíts velük!

Már bocsi, de KISLÁNY vagy még!!te jó ég, mi lesz belőled később, ha már 16 évesen csalod a barátod????

A picit meg teljes szívemből sajnálom:(

Számomra érthetetlen, hogy miért kell szexelni, ha nem tudod reálisan felméri a következményeket!!

És ez nem felelőtlenség, ez sokkal több annál!

2012. jún. 25. 14:04
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

"Majdnem mindig védekeztünk óvszerrel"

Vagyis nem egyszer feküdtetek le 3 hónap alatt, a másikkal 8 hónap alatt egyszer sem. Gratulálok!

Mondd el minkettőnek,milyen jófej vagy és ne szexelj (és ez a többi kislányra is vonatkozik) ha nem tudod,mitől lehet teherbe esni és hogyan kell védekezni.

2012. jún. 25. 14:04
 24/37 kikicsaj ***** válasza:
Szerintem ülj le mond el mindkètfiunak h mi van. Akitöl a baba van azzal besz.meg h mi legyen.nehèz de ezt csinàld meg h tükörbe tudj nèhzi.sok sikert
2012. jún. 25. 14:05
 25/37 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg nem is igaz a kérdés, túl átlátszó a történet. A kérdező meg majd leveszi a gyik-ről a kérdést pár óra múlva. Az utóbbi napokban ez már kétszer fordult velem elő, hogy válaszoltam hasonló kérdésre, és amikor újra meg akartam nézni a megválaszoltjaim között, akkor már nem voltak ott. Remélem, hogy csak kamuzol kislány!
2012. jún. 25. 14:11
 26/37 anonim ***** válasza:
19%
Nem nem lesz gyerekük, De tudod mit? hiába is magyaráznánk neked ezt,miért írtuk....inkább kívánom, hogy tudd meg te is, szenvedj majd abortusz után egy gyermekért!!!!!!vagy ne is legyen...és akkor majd olvasd vissza ezt a beszólásodat...
2012. jún. 25. 15:07
 27/37 anonim ***** válasza:
Anyukád segítségét kérd, és inkább hagyd ott mindkét fiút.
2012. jún. 25. 15:08
 28/37 anonim ***** válasza:
Aki a gyereket nemzette, annak azért joga volna tudni. A másikat meg magyarázkodás nélkül hagyd ott.
2012. jún. 25. 15:14
 29/37 anonim ***** válasza:
Szakítsd meg a kapcsolatot mindkét fiúval, legjobb az őszinteség. Menj el abortuszra, keress másik iskolát, mert úgy is kiderül! Szerencsés vagy, hogy anyukád melletted áll.
2012. jún. 25. 15:16
 30/37 anonim ***** válasza:
Ne mond el. Ha elmondod óriási szégyen fog érni, mert az egész iskola megfogja tudni (nem csak az egész osztály). Minél hamarabb menj el orvoshoz. Amikor már meg kéne hogy jöjjön akkor már 4hetes vagy.
2012. jún. 25. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!