Terhes vagyok a legjobb barátomtól? Hogy legyen tovább?
19 éves vagyok.4 éve a legjobb barátom volt,majd közelebb kerültünk egymáshoz,és ilyen barát-lelki társ viszony alakult ki közöttünk.Mindenki úgy tudta,hogy csak jó barátok vagyunk,de mikor csak ketten voltunk,akkor úgy viselkedtünk mint akik járnak.Ez a kapcsolat 1 éve tart.Már régen is vonzódtunk egymáshoz,de én nem akartam elrontani a kapcsolatunkat.
Nemrég kiderült,hogy terhes vagyok,pedig 2 módszerrel is védekeztünk.Őt a nagynénje nevelte fel,mert az anyjáék csecsemő korában elhagyták őt.Az ő nagynénje (akit anyunak hív:)),nagyon jóba vannak.1 héten többször összeülnek beszélgetni stb..Ők ránk bízták a döntést,hogy megtartsuk vagy sem a babát.Mindketten dolgozunk,én iskola mellett,neki rendes állása van.
A babát mindenképpen megtartjuk,mindketten így döntöttünk.
Mindkét család támogatna minket,ha valami gond lenne.
Csak azt nem tudjuk eldönteni,hogy összeköltözzünk vagy sem és hogy "egy pár ként" neveljük fel a gyereket,vagy folytatódjon közöttünk a baráti viszony,közös neveléssel.
Ebben szeretném tanácsotokat kérni!
Ő 22 éves.
Köszönöm:)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó!
A babát mindenképp együtt neveljük,tehát ha nem költözünk össze,bármikor jöhet a gyerekhez,vagy viheti bárhova.
De a kettőnk kapcsolatát még nem tudom,hogyan folytatjuk.
Figyelj, én megértem a kétségeidet. Ne feledjük, 19 vagy, félig még gyerek.
Én azt mondom, tégy próbát, és lehet, hogy csodás életetek lesz. Ha mégsem működik, még mindig visszaléphettek a különélésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!