Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok a legjobb...

Terhes vagyok a legjobb barátomtól? Hogy legyen tovább?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok.4 éve a legjobb barátom volt,majd közelebb kerültünk egymáshoz,és ilyen barát-lelki társ viszony alakult ki közöttünk.Mindenki úgy tudta,hogy csak jó barátok vagyunk,de mikor csak ketten voltunk,akkor úgy viselkedtünk mint akik járnak.Ez a kapcsolat 1 éve tart.Már régen is vonzódtunk egymáshoz,de én nem akartam elrontani a kapcsolatunkat.

Nemrég kiderült,hogy terhes vagyok,pedig 2 módszerrel is védekeztünk.Őt a nagynénje nevelte fel,mert az anyjáék csecsemő korában elhagyták őt.Az ő nagynénje (akit anyunak hív:)),nagyon jóba vannak.1 héten többször összeülnek beszélgetni stb..Ők ránk bízták a döntést,hogy megtartsuk vagy sem a babát.Mindketten dolgozunk,én iskola mellett,neki rendes állása van.

A babát mindenképpen megtartjuk,mindketten így döntöttünk.

Mindkét család támogatna minket,ha valami gond lenne.

Csak azt nem tudjuk eldönteni,hogy összeköltözzünk vagy sem és hogy "egy pár ként" neveljük fel a gyereket,vagy folytatódjon közöttünk a baráti viszony,közös neveléssel.

Ebben szeretném tanácsotokat kérni!

Ő 22 éves.

Köszönöm:)

2011. máj. 29. 14:26
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Igen,lesz segítségem,itt lakik anyu,mamám,apu.

Ők mindig tudnának segíteni.

De a másik családnál is 5-6 ember mindig lenne,ők 3 emeletes házban élnek,több generáció.:)

2011. máj. 29. 15:53
 22/27 anonim ***** válasza:
77%
Csak azért kérdeztem, mert a baba nem várt személyiségváltozást is hozhat nálad. És esetleg a barátod, aki nem társként áll melletted, hanem időnként felbukkan, ha úgy gondolja, elmegy, szabaddá teszi magát, akkor sok bajodnak, fáradtságodnak okát benne is látod, s méginkább lazulhat a kapcsolatotok.
2011. máj. 29. 16:07
 23/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó:)

Még el sem tudom képzelni,hogy ne álljon mellettem.

Megbeszéltük,hogy bármi is történjen támogatni fogjuk egymást a baba érdekében.

Mondjuk bármi megtörténhet:(

2011. máj. 29. 16:39
 24/27 anonim ***** válasza:
83%

Még el sem tudom képzelni,hogy ne álljon mellettem.

nem lesztek egy pár, mert te nem szeretnéd, de a gyereket úgy ahogy közösen nevelitek.

Nem fog örökké rád várni, lesz neki idővel saját kis családja, felesége gyermekei akik az év minden napján vele lesznek. A közös gyereketek is az övé, de nem tud vele lenni minden nap.Ne haragudj majd rá évek múlva, ha kicsit kevesebbet fog törődni ezzel a kis gyerekkel.

Ez így ahogy most lesztek nem lesz egy igazi teljes család.

2011. máj. 29. 16:47
 25/27 anonim ***** válasza:
63%
Én is 19 éves vagyok és nekem is van lelkitársam. :) Nem tudom, hogy jól döntesz-e... Általában mi nők, babát attól szeretnénk, akit férfiként szeretünk. Azon elgondolkodtál már, hogy vajon a babátok normális neveltetést kap-e így, hogy csak vonzódtok egymáshoz de részedről semmi más? :/ Megbízol benne annyira hogy ha egyszer kiszeret belőled és már "csak egy gyerek" lesz ott, akkor is veled marad?? :/ Valld be magadnak ez nem igazi szerelem és nem az, amire egy gyereknek szüksége van... Az összeköltözés szerintem egyenesen megölné a kapcsolatotokat! Próbáld észszerűen nézni a dolgokat! Mindez szép és jó hogy megtartjátok, de századszorra is mérlegelj és nagyon jól gondold meg!
2011. máj. 29. 17:18
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem probald meg! En is ratalaltam a lelkitarsamra aki mara a legjobb baratom. En ugy gondolom a mai napig is, hogy nala jobb embert el sem tudnek kepzelni magam melle majd oregkoromra. Szoval hajra!!!!!
2013. jan. 1. 13:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Mi lett?
febr. 29. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!