Ez vajon magzat mozgás?
14hetes terhes vagyok és sokszor érzem a pocimban,mintha buborékok pukkannának szét benne,vagy mintha pillangó lenne benne,olyan rengés,nem is tudom hogy mondjam:)
Szerintetek lehetséges hogy ilyen korán érzem a pici mozgását? Nagyon vékony vagyok azt hozzáteszem,mondta a doki hogy előbb fogom érezni,de nem gondoltam hogy ennyivel előbb..:)
Én aznap töltöttem a 15. hetet, amikor először éreztem. Én is ilyen buborékpukkanásnak, pöckölésnek éreztem. Szóval ez már ő! De ne ijedj meg, ha egy időre abbamarad, majd újra fog jelentkezni. Nekem a 17. héten alig mozgott, most a 19 hét elején kihagyott egy napot, már nagyon aggódtam, aztán bejelentkezett megint. Egyre jobban és erősebben fogod érezni. Sőt, van úgy hogy csak úgy érzed, ha a hasadra teszed a kezed, de belülről semmi. Tök fura! :)
Szép babavárást!
Gratula! Első baba? És még azt mondják az első babások örüljenek ha 22 hetesen érzik a picit mozogni, mert "jaj ők még nem tudják mire kell figyelni"... Dehogynem! :) Nekem is első baba és 14 hetesen már éreztem ezeket a bugyborékolás szerű mozgolódásokat és meg tudtam különböztetni a bélmozgástól... :) Hamarosan fog ő nagyobbat is mozdulni. :) Az én babómat néha csillapítani nem lehet már pedig csak 20+4 hetesek vagyunk!
Boldog babavárást Mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!