Milyen érzés a magzat mozgás? Mihez lehet hasonlítani?
Figyelt kérdés
kb. 3 hete érzek olyan kis bizsergést,és egyre intenzívebben! olyan mintha valamit nagyon gyengén végig húznának a hasamon belülről,vagy mint ha hangyák mászkálnának! ez már ő lenne?
19 hetes
2008. okt. 14. 12:25
1/6 anonim válasza:
szerintem igen. Én úgy éreztem, mintha valami belülről apró bökdöséssel nyomkodná a hasam ritkán. Aztán egyre többet éreztem ezt és tudtam hogy Ő!
5 hónapos kisfiú anyukája
2/6 A kérdező kommentje:
vagy olyan mint amikor elzsibbad valakinek valamilye,és már megy ki,de még egy picit érzed
2008. okt. 14. 12:28
3/6 anonim válasza:
16 hetesen én is ezt a "zsibbadást" éreztem,majd a 18 héten már egyértelűen bökdösött:)
4/6 A kérdező kommentje:
oké köszönöm szépen a válaszokat!
boldog babavárást!
2008. okt. 14. 12:32
5/6 anonim válasza:
Ez szerintem a baba lesz tutira. Olyan nyüzsgést, haskavargást érzek, illetve néha mintha légbuborékok pattannának szét a hasamban. Néha simogatáshoz hasonlít, s napról-napra egyre erősödő érzések ezek. Tehát szerintem szépen lassan ki fog rajzolódni mindannyiónknak, hogy mikor mit is csinál odabent a kis törpe. :)
6/6 anonim válasza:
Szia! Én kezdetben buborékolást éreztem, illetve nagyon finom, szinte alig észrevehető érintés-szerűséget (mintha valami puha anyag éppenhogy megérinti az ember bőrét). Később olyan, mintha pörögne benne valami. Aztán pedig nagyon intenzív nyomkodást, rugdalást, azt már tutira meg lehet különböztetni mindentől. Egy idő után, főleg ha sokat mozog, tök természetes lesz, és már szinte hiányozni fog, ha nem csinálja és akkor azért lehet aggódni, hogy most meg miért nem mozog:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!