Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha sokat mocorog?

Baj ha sokat mocorog?

Figyelt kérdés

31 hétbe lépünk lassan, és kb múlthét csütörtök óta ezerrel mozog :))

néha elég kellemetlen, mert nagyon kinyomja magát, de ez normális? azt is hallottam hogy 27-32. hét között mozognak a legjobban, de ennyire?

ha van hasonló "korú" kismama írja meg legyen szíves a saját tapasztalatait :)

2012. máj. 14. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Az nem baj ha sokat mocorog,az én kis pocaklakóm is ügyködik rendesen, bár már nem annyira erősen mint pár hete (biztosan egyre kevesebb helye van). Szóval ne aggódj, nálam is előfordul, hogy kellemetlen mozdulatokat végez!:D

Egyébként hogy érzed magad?:)

31 hetes kismama

2012. máj. 14. 16:53
 2/11 A kérdező kommentje:

az egész terhességem alatt maximum mostanában volt csak egy kis láb zsibbadás és talán az elején hánytam 2x de még azt is szinte muszájból, sokan mondják mázlim van:) a derekam néha fáj és esténként már nem olyan könnyű az alvás a pocakom miatt amúgy tök jól vagyok :)

és te?:)

2012. máj. 14. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálam az egyre sűrűbben jelentkező derékfájás és az éjszakai "járatok" a wc-re, amik kicsit zavaróak, de amúgy jól érzem magam, köszi!:) Én július 17-re vagyok kiírva, kislányunk lesz! Nálad mi a helyzet, nem vagy türelmetlen már egy kicsit?:)
2012. máj. 14. 18:11
 4/11 A kérdező kommentje:

dehogynem :))) de mindig mondom neki hogy növekedjen szép nagyra maradjon csak bent még egy kicsit júli 21re vagyok kiirva és kisfiú:)

az esti pisik már engem is néha kikészítenek, nem alszom miattuk jol :(

2012. máj. 14. 18:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. És hol fogsz szülni? Én Pesten, a Bajcsyban. Szoba, kórházi csomag alakul?:)
2012. máj. 14. 18:46
 6/11 A kérdező kommentje:

elvileg én is ott szültem volna, csak dokit kellett váltanom és ő meg az uzsokiba van.

még semmit nem raktam össze. segítség kellene mit vigyek :)

2012. máj. 15. 08:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Júli 22-re vagyok kiírva és én is az Uzsokiban fogok szülni. Az utolsó nagy Uh szerint pedig Júli 20 :) Nekünk is kisfiú lesz. :)

Hogy rengeteget mozog a babám az nem kifejezés. :) Igazi karatekölyök! :) Sokszor feszíti magát, biztosan csinálja a helyet magának. Volt, hogy akkorát rúgott, hogy azt hittem szétrepedt a köldököm. Tud ám nagy fájdalmakat okozni. De sebaj, ezt a pár hetet kibírom valahogy, a lényeg, hogy egészséges és erős kisfiú legyen.

Üdv: 30+4 hkm

2012. máj. 15. 11:19
 8/11 anonim ***** válasza:
javítanám: Nálunk :)
2012. máj. 15. 11:20
 9/11 A kérdező kommentje:

:)) akkor még az is lehet össze futunk :P sok sikert és kitartást, néha én is ugy érzem mintha a köldökömön keresztül akarna kijönni :S de olyan cuki amikor kidugja valamijét :) vagy a feje vagy a térde könyöke nem tudom de mindig látom hogy kidudorodik :D

szombaton leszek 31 hetes, már nincs sok hátra

2012. máj. 15. 14:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Már én is nagyon várom, hogy megszülessen a kisfiúnk. Nem azért mert megterhelő lenne a terhesség, mert nem panaszkodhatom, minden a legnagyobb rendben zajlik, ennél könnyebb terhességet nem is kívánhatnék. Csak egyszerűen már olyan kíváncsiak vagyunk, hogy kiből mit örökölt. :) Ha van kedved beszélgetni privátba írhatsz nyugodtan.

Üdv: 30+4 hkm

2012. máj. 15. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!