Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzat mozgás napi vagy...

Magzat mozgás napi vagy óránként kell 10db-nak lenni? Mi van ha NST alatt nem mocorog?

Figyelt kérdés
Kedden (35.hét) 16órakor lesz az első NST, demivan ha akkor nem mocorog? a csoki-kóla már nem válik be,persze mocorog ma is 30felett számoltam :), csak olyan rafinált a drága, hogy ha fény éri, mert nincs rajta a pulcsim a pocakon akkor nem reagál mint ahogy kellene a fényre csak ha visszaengedem rá a felsőmet....tippek, hogy bírjam mocorgásra majd akkor?
2012. jan. 28. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Nekem olyankor szülésznő ügyesen átmozgatta a pocakomat, felébresztette.

Kicsit simogathatod, "bökdösheted", akár olyan testhelyzetet is felvehetsz, amit nem annyira szeret, amire reagál. :)

2012. jan. 28. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:
60%
ha éppen akkor nem mocorog, akkor aki végzi a vizsgálatot megnyomkodja a pocakod ha ezzel sem tudja mozgásra bírni van egy eszközük ami olyan mint egy "vibrátor" azt oda nyomja a pocidhoz (nem fáj) arra tuti mozgással fog reagálni a pici! nem szabad úgy menni hogy előtte nem eszel. én vittem magammal szőlőcukrot, sőt még osztogattam is! az bevált :)
2012. jan. 28. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!