Szerintetek a babámat érzem?
Figyelt kérdés
Második babát várom 14-ik hétben vagyok, de kb 2 hete sokszor ha ülök, föleg elöre dölök, érzem ugyan azt mint az elsö terhességemnél. Na de ott 16 hetesen volt az elsö aprócska mozgás és kb 18-ik hétre állandosult és csak sokkal késöbb lehetett kívülröl is érezni.
Meglep ez az egész, én sem tudom eldönteni, hogy a bébit érzem vagy mást. na de mi más, pl bélmozgást, pukimozgást simán megtudom külömböztetni.
Volt valaki aki érzett ilyet elég korán?
2012. jan. 2. 18:08
1/3 anonim válasza:
A második babánál előbb érzi a kismama.
Én a másodiknál már 13 hetesen éreztem a kis rebegéseket a hasamba,meg a magzatmozgásokat és sokkal intenzívebben.
2/3 anonim válasza:
Igen, lehetséges, én is 2-3 héttel hamarabb éreztem a másodikat.
3/3 anonim válasza:
szinten ugyanigy vagyok:)masodik baba es 14 hetol erzem:)most 17vagyok es egyre jobban erzem a mocorgast es ez mar semmivel ossze nem tevesztheto:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!