13 hetesen létezik, hogy már a babámat érzem mozogni?
Szia! Én 14 hetesen gondoltam azt, hogy érzem a babámat. Azt éreztem, mintha buborék ment volna bennem, de nem bélgáz!!
Azt mondták, hogy ez még tuti nem a baba, de azóta sem tudom, hogy mi lehetett ez. Többször éreztem 14-15 hetesen, majd 20 hetes koráig semmit, onnantól kezdve pedig állandóan, de tényleg másmilyen érzés volt, mint az a korai.
Boldog babavárást!
Köszi a válaszodat!
Szerintem meg miért ne lehetne a baba. Mondjuk egy határozott mozdulattal megfordult és azt éreztük. Ha nem az volt az sembaj de ilyet azért még sosem éreztem.
Neked is boldog babavárást kívánok!
Nekem is volt ilyen. Én is biztos voltam benne, hogy a babám. Aztán a 18. héten elkezdett rugdosni és rájöttem, hogy a kettő teljesen más volt és lehetett is más, hiszen akkor még kicsi volt és akkor még nem volt ennyi erő benne:)
Szerintem érezheted a babád, én is biztos vagyok benne, hogy Ő volt. Mondjuk a kiskönyvembe a 18. heti mozgást írták bele.
Sziasztok!
Na mondom én, hogy azt éreztem. Biztos nem fogom ezt még érezni olyan erőteljesen , tudom én , hogy még pici. De azt se mondja nekem senki, hogy myugalmi állapotomban, ha a baba erőteljesen mozog , ráadásul már 7 cm es, hogy azt nem lehet megérezni.
Köszönöm a válaszokat és mindenkinek jó egészséget kívánok!
Igen, ő volt, tuti!!!!!
Én az elsőnél 14 hetesen éreztem ezt, a másodiknál meg 12 hetesen.
Gratula! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!