Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetesen létezik, hogy már...

13 hetesen létezik, hogy már a babámat érzem mozogni?

Figyelt kérdés
Ültem egy ideje és arra lettem figyelmes, hogy belülröl iszonatosan csikland. Én nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy mozgolódik a babám. Biztos, hogy nem bélgáz meg ilyenek voltak, azt tudom milyen. Ez sokkal kellemesebb volt attol. Nem fáj a hasam egyáltalán mint ahogyan mások írják, hogy a méhszalagok tágulnak én ilyesmit nem érzek, csak a hasam viszket kivülröl rendesen.
2011. szept. 9. 14:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 14 hetesen gondoltam azt, hogy érzem a babámat. Azt éreztem, mintha buborék ment volna bennem, de nem bélgáz!!

Azt mondták, hogy ez még tuti nem a baba, de azóta sem tudom, hogy mi lehetett ez. Többször éreztem 14-15 hetesen, majd 20 hetes koráig semmit, onnantól kezdve pedig állandóan, de tényleg másmilyen érzés volt, mint az a korai.

Boldog babavárást!

2011. szept. 9. 14:17
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat!

Szerintem meg miért ne lehetne a baba. Mondjuk egy határozott mozdulattal megfordult és azt éreztük. Ha nem az volt az sembaj de ilyet azért még sosem éreztem.

Neked is boldog babavárást kívánok!

2011. szept. 9. 14:25
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Én mindeketőt 13 hetesen éreztem, csak akkor még nem mertem rámondani. De lehet az, persze:-)
2011. szept. 9. 14:38
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen. Én is biztos voltam benne, hogy a babám. Aztán a 18. héten elkezdett rugdosni és rájöttem, hogy a kettő teljesen más volt és lehetett is más, hiszen akkor még kicsi volt és akkor még nem volt ennyi erő benne:)

Szerintem érezheted a babád, én is biztos vagyok benne, hogy Ő volt. Mondjuk a kiskönyvembe a 18. heti mozgást írták bele.

2011. szept. 9. 14:39
 5/15 anonim ***** válasza:
14:39 vagyok. Most 20 hetes vagyok
2011. szept. 9. 14:40
 6/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na mondom én, hogy azt éreztem. Biztos nem fogom ezt még érezni olyan erőteljesen , tudom én , hogy még pici. De azt se mondja nekem senki, hogy myugalmi állapotomban, ha a baba erőteljesen mozog , ráadásul már 7 cm es, hogy azt nem lehet megérezni.

Köszönöm a válaszokat és mindenkinek jó egészséget kívánok!

2011. szept. 9. 14:51
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

Igen, ő volt, tuti!!!!!

Én az elsőnél 14 hetesen éreztem ezt, a másodiknál meg 12 hetesen.

Gratula! :))

2011. szept. 9. 14:54
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
2. babámnál a 14. héten egyértelműen éreztem én is. főleg amikor a fiammal ültünk a kis asztalkájánál, és kicsit ott görnyednem kellett, akkor éreztem először a hasamba mocorgást. tuti nem tetszett neki.:)
2011. szept. 9. 15:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is a 13.hétben vagyok:) második baba, és bitzon állítom, hogy őt érzem:)) néha beremeg , olyan furán érzem :)) figyi hagy kérdezzem meg , neked mennyi a crl, azaz az ülőmagassága a bébidnek, mert írtad a hét centit de azt teljes hosszára értetted vagy a crl annyi nektek?
2011. szept. 9. 15:05
 10/15 A kérdező kommentje:
Hétfőn voltam genetikán, akkor volt a clr 63mm. Gondolom azóta már csak van kb 70mm es. A táblázat alapján gondolom. Eddig mindig megfelet a táblázatnak a mérete. Akkor is nagyon aktív volt eezért is vagyok biztos benne , hogy őt éreztem.
2011. szept. 9. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!