Mikor mozdul meg elsőnek a magzat?
Igazából a barátnőm szokta érezni a hasában majdnem napi szinten néhányszor, hogy meg-meg mozdulgat a hasa. Amikor ezek a megmozdulások elkezdődtek, attól számítva az első együttlétünk körülbelül 2 hónappal ezelőtt történt meg. Menzesze is van és védekezünk (óvszerral). Szóval ezek az információk alapján 100%, hogy nem lehet terhes, de akkor mi az a mocorgás a hasában? Semmire nem tudok gondolni.
Ha itt nem kapok választ akkor irány a doki. Aggódom.
A magzat először kb 8-9 hetesen mozdul meg, de ezt természetesen még nem lehet érezni. A kismama általában a 16-20 hét közt szokta először megérezni a magzatmozgásokat. Szóval 2-3 hónapos terhesen tuti nem érezné a barátnőd.
De tényleg miért nem csinál egy tesztet?
Az, hogy az ember a magzatmozgásokról akar rájönni, hogy babát vár az felelőtlenség. Nekem egyébként a múlt héten kezdett mozogni, mármint hogy akkor kezdtem el én érezni, ritkán és rendszertelenül.
Ma vagyok 18+4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!