Miért lett mostanában divat a terhes nők között hogy minél vékonyabbak legyenek?
Köszönöm a válaszokat!
Sokan írtok sokfélét,viszont én nem az alkati vékony nőkre gondoltam hanem azokra a nőkre akiknek szinte mindennél fontosabb a testsúly és a nem hízás még terhesség alatt is.Persze a másik véglet sem jó mikor együnk kettő helyett...
engem is folyton leszólnak, hogy de vékony vagyook, nem tehetek róla, genetikailag tök csontos vagyok, öcsémék is ilyenek , de rajtuk van izom, rajtam meg épphogy.
tipikus nyakigláb vagyok és mint az etióloknál egy kosárlabdát cipelek a hasamon.
minden mozdulata fáj a kicsinek, mert néha bordán rúg.
elsőpár hónapban fogytam is , mert végig hánytam, napi 3-4x is.
azóta híztam, de nem 20 kilót.
szar érzés, hogy ezért megszólnak, mintha az lenne a célom, hogy anorexiásan szüljek gyereket.
az emberek h vékony nőt látnak elborzadnak, és azt mondják divatból, arra már nem is gondolnak, hogy ő ilyen típus alkatilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!