Mit tehetnék? Most tudtam meg hogy terhes vagyok
Senki nem fogan véletlenül, ez a pici meg aztán végképp nem:) A jó Isten annyira akarta, hogy legyen, hogy még az eseményutáni sem hatott.
Ahogyan mondták a többiek is, csak magadra hallgass, felnőtt, felelősségteljes, érző szívű nő vagy, jó anya lesz belőled, ebben biztos vagyok. Mi is segítünk amúgy szívesen, ha szükséged lesz vmi cuccra!Ha gondolod írj privátban!
Sok erőt és kitartást!
Látod milyen sokan állnak melletted/mellettetek?:)
Kedves Kerdezo!
Nehez helyzetben vagy, es az anyukad is, sot a pici is.
Szerintem olyan megoldast kell keresned ami mindenki szamara elfogadhato.
A sok iras olvasasa kozben az jutott eszembe, hogy edesanyad megerdemel egy bocsanatkerest, hogy ilyen helyzetbe hoztad, barmennyire is ugy erzed, hogy ez egy veletlen volt, es barkivel megtortenhet, nincs miert bocsanatot kerned.
Biztosan nagyon igyekeznek azt is kifejezésre juttatni, hogy mindenért halas vagy amit eddig kaptál, es nem varod el hogy anyukád a babád pótanyja legyen, akármennyire is ez tűnik az ideális megoldásnak.
Egyszerűen nem fair, hogy ez most mind őrá szakad lelkileg érzelmileg anyagilag, idő kell neki, megértem a sírógörcsét, minden ami veled történik, számára olyan mintha ő élné át, és ez nem könnyű annyi munka után, mert ő tudja, mennyi feladat van egy új kis családtag felnevelésével, és persze azt is tudja mennyi örömöt ad, ezért szerintem el is fogja fogadni, majd a babádat, ha nagy lesz a hasad, ha már rugdos, vagy már megszületett.
Adj időt édesanyádnak, és kérj tőle bocsánatot egy nyugodt pillanatban, ezért a helyzetért, szerintem ez sokat fog neki segíteni.
És mindeközben állj ki a babáért, aki bár nem a tulajdonod, nem a tiéd (ahogy itt többször elhangzott), de rád lesz bízva hosszú éveken át, és csak benned bízik most.
Most minden szeretet és figyelmesség csak rajtad keresztül áramolhat anyukád felé is, és a baba felé is.
Ez állandó de boldog feladatot ad majd neked.
Kívánom, hogy végig tudd küzdeni az utad!
Szeretettel
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!