Mit tehetnék? Most tudtam meg hogy terhes vagyok
Jaj,annyira buta vagy!! Hát mivel bántod meg a körülötted lévőket?? és amikor a körülötted lévőket említed,akkor kikre is gondolsz?
Aki fontos lehet számodra,az a közvetlen családod,akik hidd el,ha későn is de melletted fognak állni!!
Anyukáddal nyugodtan ülj le,beszéld meg mind ezt!
Ha szükségesnek érzed,kérdezz rá Nála,hogy Ő képes lett volna e Téged elvetetni? Kérd,hogy képzelje magát a Helyedbe. Beszéljetek Őszintén,elvégre Ő az,aki igazán melletted tud majd állni. A többiek nem számítanak,csak a szüleid! Ők "megbocsájtóak" tudnak lenni!!-ezt a szülőkről általánosságban tudom elmondani!
Mivel még igen fiatal terhességről van szó,és közvetlenül nincs még össze "kötve" Veled,- tehát még nem fejlődött ki a méhlepény,így igen picike annak a kockázata,hogy az előbb általad említett egyébként káros dolgok valamelyike is ártana az embriónak!!
Ha képesnek érzed Magad arra,hogy egy gyermek mellett fejezd be a sulit,akkor ne félj a "tömegtől"!
Itt a GYK-n Melletted állunk!!! :-)
Üdv: 3 lányos,7 h.km
Ez az első sokk volt Anyukád részéről!
Nem ugyan az,de az én Páromnak mire megemésztette a "meglepi babát",2 hétbe telt! Bár,ha a kimerültség beszél belőle (Két hetente jár haza,12 órákat dolgozik,napi min.2 max.5 órát tud aludni),akkor olyanokat mond,amiket ha nem fáradtan mondaná,igen bántó szavak lennének.
Rettentően lelkis csaj vagyok,de az anyaság megedzetett,sok mindent megtanultam elengedni a fülem mellett!
Hagyj pár napot Anyukádnak,majd higgadtan kezdjetek el beszélgetni! Közben vedd végig,milyen lehetőségeid lesznek,ha megtartod a babád (tanulás,munka...mellett gyermeknevelés). Ezt Anyukádnak majd végig vezetheted,aki rá fog jönni,hogy "van Benned kurázsi"- nem ez a leghelyénvalóbb kifejezés,de érted a lényeget!! :-)
Csak minden jót tudok kívánni Neked!!!
hidd el, ha a picid megmaradt a tanbi ellenére, akkor olyan erős, hogy semmi baja:)
Még eléggé az elején jársz és anyudat gondolom mint hideg zuhany érte ez az az egész.De ne hidd, hogy ez nem változhat!!!Sőt én biztos vagyok benne, ha annyira szeret téged, akkor nem fog tudni haragudni azért, hogy nem veteted el az unokáját!!
Igen, ez a nehezebb út, ahogy írtad, de ezen is végig lehet menni!És ha a kitartásod nem lankad akkor nem lesz gond:)
Ha meg egy kis lelki erőre vágysz, akkor gyere,írj ki egy kérdést és mi biztatunk egy kicsit:)
Egy kedves ismerősöm 16 évesen lett anno állapotos. A párja nem volt vele, de ő vállalta a csöppséget. Azóta 3 diplomát szerzett. A kislánya gyönyörű és okos 12 éves lány.
(Az anyukájára nem nagyon számíthatott, mert gondjai vannak lelkileg).
Csak te tudsz dönteni, hogy mit szeretnél, de az biztos, hogy örökre veled lesz a "teher' így, vagy úgy.
Én imádok édesanya lenni. A picikém 8 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!