Ezt hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
9 éve vagyunk eggyütt a párommal és most kisbabát várunk. (októberben) A párom családjával eddig nem volt túl jó a kapcsolatom. (nem részletezem) most az anyósom amióta kiderült, hogy jön a baba elkezdett normálisan közeledni felém, söt fel is ajánlotta, hogy ha megszületik a baba akkor odajön egy pár napra, és segít mindenben ami kell. Közben meg az anyummal megbeszéltem, hogy odaköltözik 1 hónapig és segít. Most ezt az új szituálciót elmondtam neki, és teljesen ki van fordulva önmagából. hogy én ezt hogy képzelem, eddig nem nagyon foglalkoztak velem, akkor most minek. De én nem akarok haragot tartani, elfogadom a közeledését, szerintem túl rövid az élet, hogy haragudjunk a másikra..... És most az anyám egy hete nem beszél velem, teljesen be van pukkadva, fölhív és mindig csak a saját igazát hajtja, az én véleményem nem számít..... Mit csináljak? Tényleg rosszul teszem ha elfogadom az anyós közeledését? Volt valaki ilyen helyzetben? szerintem az anyukám féltékeny.....2012. jún. 18. 17:08
21/21 A kérdező kommentje:
elírtam azt kellett volna mondanom az anyósnak, hogy ne jöjjön mert ott lesz az anyukám!
2012. jún. 23. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!