Ezt hogyan oldjam meg?
Én úgy tartanám elfogadhatónak a helyzetet, hogy pár napot anyós, pár napot anyukád.Bár én megmondom őszintén, nem vagyok híve hogy felnőtt emberekhez odaköltözzön a nagymama, pláne nem egy hónapra.Nálunk is itt akart aludni anyósom, de a férjem már alig várta hogy hármasban legyünk, így csak fürdetésre jött egy-két alkalommal, azután azt is mi csináltuk.Nem értem anyukád reakcióját, nagyon durva hogy ennyire nincs belátással rátok, és nem tudja elfogadni a döntésetek.
Szerintem örülni kellene hogy közeledik anyós is, és ha neked nincs ellenedre, engedni is kellene, hisz ő is a család része a férjed oldaláról.
Mond meg anyukádnak,hogy mivel ilyen helyzetbe hozott Téged ezért inkább egyedül leszel a babával és apukával:-))Nem hiszem,hogy ne tudnátok megoldani odaköltözés nélkül:-))Aztán lehet még azt is anyum orra alá "dörgölném"hogy így majd csak akkor láthatja az unokát ha Ti már jól összeszoktatok.Mert nem lesz energiád a vendégfogadáshoz:-))Nem gondolom,hogy Neked most ezzel a gyerekes viselkedéssel kellene foglalkozzál!Vagy,Add meg anyukádnak az anyós telefonszámát és birkozzák le egymás között,ha nincs közös nevező akkor senki nem jöhet!Punktum:-))
Nem kell tudniuk,hogy Te mit szeretnél:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!