Ezt hogyan oldjam meg?
Nem voltam még sose ilyen helyzetben és nem is leszek (anyósom sajnos meghalt). Igazad van abban, hogy nem szeretnél haragot tartani, rövid az élet.
Viszont ha a te helyedben lennék, én akkor az anyukámat választanám. Ő jobban ismer engem. Neki jobban ellent mernék mondani dolgokban, mint az anyósnak. Ügyesebben tudnám kezelni. Remélem érted mire gondolok :)
100% hogy az az anyukád féltékeny.
Viszont nem reménytelen a helyzet!:) Anyósod csak pár napról beszélt, 2-3 napot ott lesz nálatok /szerintem elég is annyi egy anyósból:)/ utána meg "váltás" és jöhet anyukád!
Jaj,kezdődik.
Az anyósokkal, nagymamikkal mindig baj van. Mindenki mindig mindent jobban tudni fog. Vetélkednek, irigykednek, van minden.
Szíved szerint dönts, és legyél nagyon határozott. Főleg, ha megszületik a baba és majd mindenki nevelni akarja.
Fogadd el a közeledését, az anyukád is megérti majd, csak most győzött a felháborodás. Próbálj meg leülni vele és elmondani, hogy neked fontos, hogy több nagyszülője legyen a picinek, addig még van idő, hogy megszokja ezt a gondolatot!
Szerintem tök jó fej vagy, hogy túllépsz a sérelmeken, tarts ki! Nem szabad haragot tartani!
Szia!
Én összehívnám az anyukád és az anyósod egy kávéra, hogy megbeszéljétek a teendőket. Nem tudom, melyik a jobb a te esetedben, ha nem tudják előre, hogy találkozni fognak, vagy ha igen. Ha az én anyukámról lenne szó, én inkább elmondanám neki, már csak azért is mert ő okosabbnak hiszi magát az anyósomnál és nem tudna ellenállni a vágynak, hogy "csillogtassa" a tudását. De vannak olyan esetek, mikor ha tudják, hogy egymással fognak talizni, akkor talán el se mennek. Remélem nálatok nem így lesz. Szóval ott a kávénál meg lehet beszélni, hogy neked fontos, hogy túllépjetek a sérelmeken, hogy ezután egy csapat legyetek és szükséged van mindkettejük támogatására. Aztán a többi úgy is megy magától, majd meglátod!
Sok sikert!
Szerintem is fogadd el, mert ha nem teszed, majd a férjednek fog Téged szapulni a hátad mögött..:S Ilyenek ezek az anyósok sajnos...
Anyuddal meg ha nem tudsz rendesen beszélni, mert mindig kiakad, írj neki egy e-mailt, amiben leírod az érzéseid, és írd a végére, hogy akkor most hívhat...:)
Sajnálom az anyukád reakcióját, de biztos vagyok abban, hogy meg fogja gondolni magát, az unokája fontosabb lesz. De ez a reakció szomorú! Ne idegeskedj, még rengeteg idő van, biztosan meggondolja magát.
Próbáld meg leírni, hogy tudnia kell, hogy szereted, mindig az anyukád marad és soha sem felejted el a kitartását, de a párod a legfontosabb az életedben, és azzal is akarsz kapcsolatot, aki őt a világra hozta és felnevelte, ezért ne akarja, hogy válassz köztük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!