Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel erősítsem a hasizmomat?...

Mivel erősítsem a hasizmomat? 33 hkm

Figyelt kérdés
Szeretnék jó kondiban lenni a szülésre. Úgy tudom ha erősítem a hasizmomat könnyebben fogok szülni. Tornázni már nem nagyon szeretnék 33 hetesen.
2012. jún. 18. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:

semmi megterhelőt nem ajánlanék, eleve szerintem nem kéne erősíteni terhesség alatt, de ha már mindenképp szeretnél valamit, akkor szerintem úszás.

28 hkm

2012. jún. 18. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
:) n füvet nyirtam s festetem az utolso hétig 10 perc alatt kinyomtatam a bébit
2012. jún. 18. 16:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez a 10 perc jól hangzik :D Bár gondolom ez alkattól is függ.
2012. jún. 18. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyukám velem még hajnalban a budaörsi virágpiacon volt árulni, délelőtt 10 órakor meg megszülettem. :) Öcsémmel is az utolsó napig dolgozott az üvegházba, mert nem volt más választása, a kertészetet nem lehet hanyagolni...őt is olyan könnyen megszülte, hogy alig tudták öcsémet elkapni a szülőágy végén. :) Szóval szerintem alap fizikai erőnlét kérdése az egész, vagy lehet, hogy alkatfüggő. De aki nem hagyja el magát, az tuti könnyebben szül, mert alapból nagyobb a terhelhetősége.
2012. jún. 18. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:
ez alkatfüggő sztem.anyum fiatalon tornász volt majd velem is meg bátyámmal is végig dolgozott keményen mezőgazdasági melót mégis jól megküzdött velünk mire kibújtunk.én se pihenek 1 percet se de sztem nekem se lesz könnyebb.miért is lenne kegyes a sors:d
2012. jún. 18. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!